Vilken är Sithens ledare?

-2

Jedi (brukade) ha ett Jedi-råd, har Sith också en liknande organisation? Om så är fallet vem är den stora mästaren / ledaren / presidenten?

    
uppsättning Dylan Czenski 26.01.2016 03:58

1 svar

5

Sith Order följde Rule of Two för nästan hela sin dokumenterade historia i canon. Under regeln av två är Siths ledare Sith Master . Sith Master uppmanar bara en enda Sith-lärling eftersom Regelverket kräver endast två aktiva Sith-enheter samtidigt. Sith-mästarna heter i canon är

Darth Bane var Sith Lord, som introducerade tvåhemsregeln, och han levde omkring ett årtusende före händelserna i filmerna. Innan han inledde Regelverket två fanns många Sith Lords, men strukturen i Sith Order på den tiden förklaras inte i canon. Regeln av två introducerades av Darth Bane för att förhindra infighting bland Sith, så Sith-hierarkin före Regelverket var tydligen inte stabil.

Darth Plagueis var Darth Sidious 'mästare, och Darth Sidious är mer känd som kejsare Palpatine.

Sith Order verkar utdöda från Darth Sidious och hans sista lärling, Darth Vader, i slutet av Episod VI. Det finns mörka sidanvändare i Episode VII som heter Supreme Leader Snoke och Kylo Ren ; Men Kylo Ren är inte ett Sith (och förmodligen inte heller den andra Knights of Ren ) och det är inte känt om Supreme Leader Snoke är en Sith.

    
svaret ges 26.01.2016 06:00