Vilka möjliga varianter av facehugger kan existera?

4

I den första filmen visas hur Alien kan injiceras i människokroppen genom mänsklig mun. I Prometheus kan vi se ett annat sätt en Alien kan injiceras i sin värd.

More specifically, we are shown an Alien can be injected during sexual intercourse.

Finns det några begränsningar för hur de kan komma till människokroppen?

    
uppsättning SPIRiT_1984 03.06.2012 16:25

4 svar

2

Jag tror att den enda verkliga begränsningen till inseminationsmetoderna är antalet öppningar på värdens varelse. I Alien vs Predator: Requiem ser vi Predalien som inseminerar sina värdar genom att injicera ägg / larver / etc . ner värdens halsar i en super ond kyss av döden. Så länge som det finns en väg till magen ser det ut som om det kan göras.

    
svaret ges 02.10.2012 11:44
1

Gibson-skriptet för den tredje filmen innehåller andra lägen för reproduktion. Det finns airbornsporer (uppenbarligen osynliga) som infekterar människor som kommer i kontakt med dem, och efter en period av inkubation släpper deras kroppsbrott flera ansiktshuggare.

Det här skriptet övergavs. Jag anser att den överträffar den film som gjordes. I det överlever biskop, Hicks och Newt. Ripley också, även om hon skickas till jorden i statis och ställer upp dem för en fjärde film där Hicks och biskop återvänder till en infekterad jord för att rädda henne. Men eftersom detta var ofilmerat, är det knappast kanon.

    
svaret ges 01.09.2012 20:41
1

Ansiktshuggaren i alien 3 skiljer sig också från normala ansiktshuggare. det är större, klot och kan implantera flera embryon i olika värdar innan den dör (minst 2 som vi ser ripley och hunden impregneras). Förmodligen är det en "Royal" facehugger, som implanterar en drottning embro (den i ripley) och en eller flera droner (hunden alien) i princip för att skydda drottningen (också varför dronen inte skulle attackera ripley).

    
svaret ges 13.03.2013 23:56
0

Det finns bara 2 typer av facehuggers det normala som planterar 1 cancer och den royal facehugger som växter 2 cancerformer 1 praetorian som kan utvecklas till en drottning, bärare eller ravager och även 1 drone, löpare eller soldat.

    
svaret ges 11.04.2016 23:57