How kan jag få meddelanden om biljettförsäljning från olika flygbolag?

1

Jag ska resa i december så ha gott om tid att boka biljetter och vill vänta på rabattsystem.

Jag missade rabattordningen för wowair bara några veckor tillbaka. Så ville du kolla om det är möjligt att installera rabattvarningar för olika flygbolag?

    
uppsättning Travelling Juggernaut 27.08.2017 18:43

3 svar

3

Du kan använda Google-flygningar för detta. Om du söker efter en viss rutt och datum kan du sedan aktivera varning och övervakning för priser på den rutten (på resultatsidan finns en kryssruta som heter "Spåra priser"). Men jag är inte säker på om det här bara visas om du är inloggad med ett Google-konto.

    
svaret ges 27.08.2017 19:16
2

Du kan ställa in "prissvarningar" i populära appar / webbplatser som Momondo. Skyscanner och Google Flights. Dessa kan eller kanske inte fånga rabatter eller flash-försäljning. Det andra alternativet är att prenumerera på enskilda flygbolagets nyhetsbrev, vilket kan göra dig medveten när rabatt eller blixtförsäljning erbjuds

    
svaret ges 28.08.2017 10:18
0

länk hävdar att du kan skicka meddelanden när flygpriset sjunker under en angiven kostnad.

Jag hittade just den här sidan tack vare en annan answet i resor SE så jag kan inte säga vad det fungerar liksom man skulle förvänta sig.

När du letar efter flygningar eSky erbjuds ibland att aktivera meddelanden skicka en gång priset faller nedan angivet av användaren (och meddelandet kommer verkligen) men jag misslyckades med att hitta ett sätt att tillförlitligt få detta meddelande om budgivning.

kajak gör det möjligt att aktivera postvarningar, även med flexibel daterad men det är ganska meningslöst eftersom det är omöjligt att aktivera filtrering av dem efter pris (både på kajak webbplats och i postklienten som biljettpris ingår inte i posttiteln)

    
svaret ges 12.07.2018 11:51