Varför tilldelas vinnaren fortfarande $ 1 miljoner U.S.dollars?

7

När Survivor premiärdes den 31 maj 2000 slog grandpriset erbjuds vinnaren var $ 1 miljon dollar.

Survivor är nu i 33: e säsongen efter flygning i 16 år och erbjuder fortfarande samma stora pris på $ 1 miljon dollar till vinnaren.

Enligt denna artikeln från 2012 , skulle vinnaren av Survivor ta hem en beräknad $ 750.000 US-dollar efter skatt när showen först premiärde. Från och med 2012 beräknas den beräknade ta hem för vinnaren cirka 540 000 US-dollar på grund av inflationen. (Exklusive 1: a säsongsvinst, Richard Hatch som gick i fängelse för att inte betala skatt på sina vinster)

Varför har priset för storprispengarna kvar i samma belopp efter 16 år?

    
uppsättning steelersquirrel 08.12.2016 08:56

1 svar

3

Jag tror att det enkla svaret är de behöver inte öka plånboken för att få tävlande. De får tydligt en bred nog sökande pool för att välja de tävlande de vill ha. Dessutom bör du överväga att efter 30 + årstider finns det en ökad berömmelsefaktor, så att människor är drabbade av pengar och berömmelse. Berömmelse kan vara en kraftfull motivator. Det fanns en show i Storbritannien som heter ingenting men sanningen vars format har kopierats i andra länder som hade dess Den grekiska versionen tagit bort för att uppmuntra deltagarna att "förödda sig för en belöning", med "ingen hänsyn till spelarnas anständighet eller effekterna på deras familjs sociala liv". " Survivor är klart inte i samma klass men det visar sig att människor kommer att göra galna saker för mindre pengar än de som erbjuds av Survivor på TV: n.

Jag tycker också att det är viktigt att notera att $ 500k netto inte är jordnötter. Det finns shows som Jeopardy! som har varit i luften i åratal, med lägre utbetalningar och Jeopardy! har inte stött utbetalningar sedan 2001 . Folk går på Jeopardy! för det mesta för faktorer förutom pengar, även om jag är ganska säker på att pengarna hjälper. Jag tycker att det är rimligt att säga att tävlande på Survivor tävlar om mer än bara lönecheck.

    
svaret ges 08.12.2016 18:11