Canada Transit Visa godkänd - hur länge tills mitt pass kommer tillbaka?

5

Jag får bara bekräftelse på att vår visum nu är godkänd. De behöver oss för att ge passet. Jag är från Bahamas och vi är skyldiga att skicka vårt pass till Jamaica (Kingston).

Jag måste flyga ut den 27 december 2015. Hur länge tror du att vårt pass skulle komma tillbaka till oss?

    
uppsättning Cleofe 14.12.2015 20:53

1 svar

2

How long do you think our passport would come back to us?

Som jag har nämnt någon annanstans t.ex. , verkar det som om viseringstiderna i viss utsträckning beror på tillgänglig tid. Eftersom du krävde din senast den 27 december och med tanke på jul tror jag att du rimligen kunde ha förväntat dig ta emot den den 24 december, om passet skickades av dig den 14 december med rimligt snabba medel. Detta är dock inte att säga att 10 dagar är standard eller rekommenderas för Bahamas till Jamaica och tillbaka.

Så jag tror att ca 10 dagar .

Baserat på ditt senaste inspelade besök finns det anledning att anta att det kan ha tagit 9 dagar (det vill säga att du slutat leta efter ett svar när du kom tillbaka).

Visste inte när jag skrev ovan men Observera att Kingston-kontoret för närvarande visar en behandlingstid på 34 dagar. och den länk sourcing som för närvarande anger 45 dagar för den närmaste kategori matchen jag kunde hitta (Visitor visa - från utanför Kanada) och Innehåller inte transittid mellan VAC och IRCC kontoret . och andra villkor som väntar kan vara längre fortfarande.

    
svaret ges 29.09.2016 18:54