Safe rutt genom Death Valley till Vegas?

8

Jag kommer att köra genom dödsdalen den sista veckan i juli.

Jag kommer att lämna Ridgecrest, CA vid 4-5 am, stoppa för några bilder på de lättillgängliga platserna och sedan vidare till Las Vegas.

Google Maps ger mig två jämförbara rutter. Man stannar på motorväg 190 hela vägen genom dödsdalen, genom Beatty korsning. Den andra tar dagslyspasset.

Jag förstår att det är väldigt varmt denna tid på året och vill överväga säkerheten vid en uppdelning (även om min bil är i bra skick).

 • Vilken rutt är vägen mer reste?

 • Finns det betydande höjdförändringar på endera vägen? Det verkar som om det kan vara fallet med Daylight Pass-vägen. Ju mer upp och ner, ju svårare jag misstänker att min motor skulle fungera.

 • Jag skulle också vilja fråga vilken väg som är mer scenisk, men det finns uppenbart inget utrymme för åsikter på denna sida.

  Tack för alla råd!

      
  uppsättning ScottF 28.06.2016 00:34

  2 svar

  4

  Highway 190 är förmodligen mer intressant och får mer åtgärd, men båda har tillräckligt med trafik för att inte oroa sig. Du skulle vara svårt att fånga fem minuter utan bil.

  Temperaturen är egentligen inte så mycket ett problem för dagens bilar. Det du bör vara bekymrad över lämnar bilen och går för mycket. Du kommer inte att svettas (det verkar), men även efter en halvtimme kommer du att bli uttorkad utan att vara medveten om det. Så gå inte vandra om du inte har mycket och mycket vatten. Om du bara hoppar in och ut, se till att ta med något att dricka (och använd det).

  Redigera: båda vägarna går under 0 höjd till över 4000 fot, men inte heller mycket brant. Highway 190 går bara långsamt, du kanske inte inser det mycket jämnt. Men som sagt ovan är din bil verkligen inte en sak att oroa sig för.

  [Jag gjorde en nio milvandring där bara förra veckan, vid 112 F. Det handlar om att dricker nog .]

      
  svaret ges 28.06.2016 00:54
  4

  Jag körde genom Death Valley i augusti för några år sedan (1996!) i en modern (för tiden) hyrbil. Vi hade inga problem även om vi såg några andra bilar som hade brutit ner.

  Om du gillar ökenlandskap skulle jag starkt rekommendera att du gör resan via Death Valley, även omväg för att se Visa Dantes . Vi gjorde det här och det var väl värt att se.

  Medan du befinner dig i området och om du kan göra tiden rekommenderar jag starkt att kolla Badwater .

      
  svaret ges 28.06.2016 14:27