Decorativa hängande krokar i gips och tegelvägg

1

Jag är lite av en förlust, men jag känner att jag inte säkert kan vara den enda personen med den här frågan. Vi har ett antal minnessaker / dekorativa saker som måste hängas med en krok. Ett exempel är en överraskande tung keramisk hästsko med ett band för att hänga det.

Eftersom väggen är gammal gips och murverk, kan jag inte använda naglar eller vanliga bildhakar. Jag har tittat på vanliga dekorativa krokar men de har alla små diametrar och / eller korta trådar som helt enkelt inte kommer att skruvas snyggt i några pluggar.

Så, vad på jorden kan jag använda? Jag är säker på att jag saknar en enkel och uppenbar lösning. För att hänga bilder har jag borrat ett hål i morteln, tillsatt en plugg och fixer sedan en skruv för att hänga i bilden. Det fungerar bra där du inte kan se någonting, men jag letar efter en mer attraktiv lösning.

    
uppsättning Dan 26.09.2017 20:37

1 svar

0

Det finns extra skarpa, tunna naglar som används i flera märken av bildhängare som minskar risken för sprickbildning eller krossning av gips De kan också användas ensam om objektet inte är för tungt.

Du kan också använda ett ankare och en platt huvudskruv och sedan bara lima en dekorativ knapp eller annat föremål från en hantverksbutik till huvudet.

Images and links are for illustration only, not an endorsement of goods or sources.

    
svaret ges 26.09.2017 21:07