Döste eller överleva Darwin när Sebastian Shaw satte energi i munnen

15

I X-Men: First Class ser vi aldrig om Darwin faktiskt dog.

Har Darwin dött eller överlevde han på något sätt?

    
uppsättning Jared 13.06.2012 12:15

7 svar

12

Darwin dog, som visat i filmen Shaw tvingade energi i Darwins kropp. Från filmen kan vi anta att Darwin kan anpassa sig till fysiska stimuli, men vi ser inte på något sätt att han kan anpassa sig till energibaserade stimuli.

Så vad vi ser är ett försök av Darwin att anpassa sig som han inser är fruktlöst och accepterar sin död.

    
svaret ges 13.06.2012 15:24
10

Darwins förmåga att anpassa sig (i tegneserierna åtminstone) var så stor att han lyckades slå samman med en annan karaktär och lägga sin styrka i sitt hela liv vid dödens punkt. Jag tror att det är definitivt inom möjligheten att en story skulle kunna återuppliva honom.

    
svaret ges 28.07.2012 00:28
5

I serierna har han visat sig vara mer fjädrande och anpassningsbar under liknande situationer.

After the X-Men hurled Krakoa into space, unaware of the two survivors, Darwin instinctively converted himself into pure energy and bonded with Kid Vulcan, trying to keep them both alive.

Years later, the reality-altering "M-Day" event revived Kid Vulcan. Darwin's consciousness also reawakened inside Vulcan, but he was helpless to prevent Vulcan's vengeful attacks on the X-Men. Telepathically liberated by Rachel Summers, during the conflict, Darwin regained physical form as his mutation quickly rebuilt his body. After recuperating at Xavier's Institute, Darwin agreed to help Xavier locate Vulcan, who had left Earth bound for the interstellar Shi'ar Empire of his birth.

Därför, men inte kanon tills de adresserar det i filmerna, verkar det som om Darwin var mer än att kunna anpassa sig till omständigheterna, och jag skulle vilja säga att han omvandlade sig till ren energi, vilket skulle förklara explosionen.

Ref: länk

    
svaret ges 05.03.2017 23:22
0

I serierna har han också visat sig bli ren energi och reformer på annat håll när det inte finns något annat alternativ, men om minnet tjänar tog det lång tid att reformera det, så jag säger att han definitivt överlevde. det sägs mer än en gång att han inte ens kan dö från åldrande, rymdvakuumet eller förbränna sig i en stjärna, ja ja, han är fortfarande kvar, bara förlorad och reformerad någonstans: P

    
svaret ges 25.05.2014 17:10
0

Jag tror att Darwin försökte, men kunde inte hitta den rätta saken att anpassa energin med så han vände sig till förödelse, som såg till att han var ok och nått sin hand ut som gjorde att kaosens ögon breddades och han förångades. Med andra ord kunde han inte anpassa sig tillräckligt snabbt

    
svaret ges 26.05.2016 04:12
0

Darwin har kraften i "reaktiv utveckling"; d.v.s. hans kropp anpassar sig automatiskt till vilken situation eller miljö han är placerad i, så att han överlever eventuellt någonting; Den exakta naturen och gränserna för hans krafter har inte uppenbarats. Darwin visade sig bli dödad mycket enkelt av Shaw, genom att lägga energi som Shaw fick i mitten av luften och gjorde den till en boll av energi, visade sig Darwin naturligtvis att det var metall, men gav upp och istället vände sig till någon sten och blev till damm.

Nu är han verkligen död? Nej, hans utveckling anpassar sig till sin omgivning, när en växt växer från jorden, så kommer han från marken att bygga sig själv.

Från serierna: han kämpade Hulk men teleporterades bort efter att ha krossats mycket och sa att han inte kunde absorbera tillräckligt mycket strålning.

Från filmen: Han blev till sten när han blev slagen av Havok, han fick gnäller när den var nedsänkt i vatten, han kunde gå tå till tå med någon mutant utom sinne kontrollerade, Leach och Rogue.

Han är en överlevande av mutanter.

    
svaret ges 17.03.2017 08:22
0

Enligt tidigare komiska källor kunde Darwin anpassa sig till en form av energi. I vilket han blev en vara av ren energi, så det är troligt att han överlevde Sebastian Shaw-döden i Xmen First Class-film, lämnade de bara den öppna.

    
svaret ges 11.08.2017 10:12

Läs andra frågor om taggar