Kan du ha på dig strumpbyxor eller strumpbyxor med öppna skor?

Oavsett vad du tycker om strumpbyxor, oavsett om du gillar att blanda och matcha ogenomskinliga tights med kjolar och klänningar, eller om du gillar det felfria utseendet på rena strumpbyxor, har du förmodligen skit bort från benkläder på grund av att bara ben har varit "in" .

Modetidningar kan säga att parning av någon form av strumpor med öppna skor är ett definitivt "nej!" men vi säger att regler är gjorda för att brytas.

Praktiskt taget

Detta råd kan vara bra om vi bodde i en värld fri från åderbråck och blåmärken; där vi alla älskade våra ben; och där vi aldrig blev kalla. Men det är inte den värld som de flesta av oss lever i. Det är faktiskt en värld som en del av oss aldrig ens har besökt.
Beviljas, det skapar inte ett polerat, professionellt, sexigt eller till och med marginellt attraktivt utseende att ha sammanbundna strumpbyxor som sticker ut ändarna på dina skor, men bara för att vissa människor bär gravy-färgade t-shirts betyder inte att ingen av oss ska bära t-shirts - det betyder bara att vi måste bära dem bra.

Strumpbyxor med en förstärkt tå kommer säkert att se klibbiga ut genom våra skor. Dock kan rätt par tights se helt sömlösa ut. Och beroende på hur stor skoens öppning är kan du tycka att den knappt märks.

Var man hittar toeless tights

Flera tillverkare har till och med börjat producera toeless eller "öppen tå" -slang, så att du kan gunga dina favorit-klackar utan rädsla. Några favoritalternativ inkluderar HUE: s So Sexy Toeless Pantyhose och Berkshire's Hose Without Toes. Medan vi är ett fan av det här alternativet för rena hudfärgstrumpor, kan vi inte låta bli att tänka på att tapplösa strumpbyxor ser lite udda ut när vi gungar en mindre "naturlig" färg. Det är lite oroväckande att se ett ben klädd i svarta eller gråa tights med köttfärgade tår som kikar ut från skorna.

Summan av kardemumman

I slutet av dagen är mode tänkt att vara ett roligt, oseriöst sätt att uttrycka våra egna personliga stilar. Om du älskar utseendet på strumpbyxor i öppna skor, vem är vi som styr dig bort? Om du känner dig vacker och självsäker säger vi, klä dina fötter hur du vill!