Tecken på att din venus är i jungfrun

Venus i Jungfrun killar och flickor är klistermärken för etikett och att hålla platsen städad. De beundrar de som är uppriktiga eftersom de vanligtvis är.

Är ditt Venus-tecken i Jungfrun? Hitta det på ditt födelsekarta.

Venus kretsar kring kärleken till livet, smaker och värderingar. För Venus Jungfru män är det den typ av kvinna som är deras venusiska ideal. Och för Venus Virgo-kvinnor är det hur de uttrycker sin naturliga femininitet.

Förälskad jungfru är kritisk, med hög standard och en saklig attityd. Om du inte är en match med Venus Virgo, kommer de att se det mer i praktiska termer.

Venus Virgos behöver mycket eremit-tid, för att förbli sane - ett ord som utvecklas för att desinficera. De finner skönhet i det rena, det rena och hälsosamma.

Hur du är

Om din Venus är i Jungfrun är du anspråkslös, reserverad och en lojal vän eller partner. Du kanske inte visar mycket känslor utåt, men är känsliga för vad andra tycker.

Detta hindrar dig inte från att vara kritisk till dem du bryr dig om, och försöker alltid hjälpa dem att förbättra sig själva. Du är diskriminerande och kan spränga små saker ur proportion. När du är engagerad är du den perfekta "hjälpkamraten", eftersom du anpassar dig till att skapa daglig harmoni.

Kvalitet och element

Muterbar och jord

I kärlek och romantik

Du lockas av människor som är rena och inte har många otäcka vanor. Att komma in i en bil med en golvbräda full av skräp kan förstöra ditt humör, även när datumet bara börjar. Du uppskattar punktlighet och någon som har en hälsosam kvalitet.

Venuskompatibilitet för jungfruspikar med andra jordskyltar (Stenbocken och Oxen) och vattentecken (Cancer, Skorpionen och Fiskarna).

Du föredrar att sakta bygga ömsesidig respekt än att fläkta passionens lågor. Ibland är du fristående och svår att nå på en känslomässig nivå. Din tendens att kritisera kan vara ond, om inte balanserad med riklig tillgivenhet. I sovrummet kan du vara kärleksfullt blygsam men lyhörd för beröring och kommer med tiden att avslöja fler lager av det sensuella jaget.

Vänskap stil

Du gillar att behövas och känner dig användbar i en vänskap, och om det går ur hand kan du börja känna dig som den obetalda praktikanten. Du är observant på nyanserna hos en person - deras gillar och ogillar - och detta gör att du kan erbjuda användbara insikter som verkligen gör skillnad för människor.

Du har en lugn stil, ett analytiskt sinne och är noga med vem du umgås med. Du trivs med vänner som uppskattar din omtänksamma vård och som inte kommer att ladda ner dig med emotionellt drama. Du är stor på ett hälsosamt liv och kanske hittar många vänner genom yogakurser och sådant.

Kreativt uttryck

Det första som kommer att tänka på är att skriva, och det kan ta många former. Du kan dras till den litterära världen, men lika gärna använda den här gåvan som en tjänsteman (av vilken det finns många Venus i Jungfrurna).

Den stora attraktionen

Du är någon med mycket integritet, och det tilltalar rätt person. Det spelas inget spel här, bara en stadig natur som gillar att vara "till tjänst" för dem de älskar. Du är fristående och lite ensam och det här är spännande.

Det finns en känsla av mysterium om dig eftersom du skyddar din integritet. Du får sannolikt höga betyg för din skicklighet i sovrummet, även om du ibland är känslomässigt avlägsen. Du är pålitlig och rätt match för någon som förstår din avlägsna, men ändå fysiskt känsliga uppförande.

Vinner ditt hjärta

Du vill känna dig uppskattad och bli avstängd om dina ansträngningar går obemärkt förbi. Du kommer att lockas av någon som alltid tar hand om sitt utseende. Det betyder att skjortan är pressad, det finns inga uppenbara fläckar - extra poäng om du luktar tvål. Bra sätt och en hälsosam livsstil är också ett plus.

Du är bra på att visa människor hur man kan bli effektivare. En kompatibel partner är någon som inte har något emot att bli justerad och värderar dig för dina hjälpsamma tips, kritik och analys av situationer.