Vanliga vaxande manliga frågor om jag blir påslagen?

Vad händer om du slås på under en manlig brasiliansk vaxning? Det här är en bra fråga eftersom det händer saker i vaxrummet som ingen någonsin pratar om. Frågan som inte ställs är den mest pinsamma och kan fånga dig ur vakt om du inte är beredd.

Ja, folk, det finns en möjlighet att bli påslagen. Det är inte riktigt den sexuella vändningen som vi alla funderar på. Det är mer en fysisk reaktion som ibland inte kan undvikas. Det finns en möjlighet att män kommer att få erektion när de sitter på vaxbordet. Detta är helt normalt.

jag har erektion, vad gör jag?

Du är inte ensam. Det händer ganska ofta. Koppla av och oroa dig inte. Lita på mig, efter några riv av vaxremsorna har du inte problemet längre.

varför fick jag erektion?

Det är inte så att du är påslagen, det är att dina könsorgan hanteras och det är en fysisk reaktion. Tänk på det. En främling hanterar dina könsorgan. En bogserbåt här och en gnugga där - det kommer säkert att ske.

nu då?

Håll dig bara avslappnad och bli inte för generad. Din estetiker har förmodligen varit i den här situationen många gånger tidigare, och som alla andra professionella kommer han eller hon att fortsätta som ingenting har hänt.

Detta händer inte bara för männen. Det finns också några kvinnor som har en fysisk reaktion. Eftersom kvinnor för det mesta har väldigt få yttre reaktioner diskuteras det inte så ofta. Kom ihåg att det är vanligare än du tror att din estetiker bör vara tillräckligt professionell för att arbeta igenom problemet. Håll dig avslappnad och smärtan tar hand om resten!