Kan du ta den "andra" typen av nagelklippare i handbagage?

3

Här är "normala" nagelklippare -

Härär"annan" typ av nagelklippare

{Dessaverkarkallas"tyska" nagelklippare, "europeiska" nagelklippare, "medicinska" nagelklippare, "professionella" nagelklippare ", eller ibland kallas tånagelspiksklippare.)

{Jag har bara använt denna "andra" typ av nagelklipper.}

Faktum är att du kan ta den "andra" typen av nagelklippen, i carryonbagage på ett flyg - från USA säger?

Jag kunde inte hitta någon vägledning om detta. (Eftersom "annan" typ av nagelklippare inte är tydligt namngiven är det lite knepigt att google också.)

-

PS Jag är ganska säker på att du får ta den "normala" nail clipper i handbagage, även med TSA / USA.

    
uppsättning Fattie 02.10.2018 00:53

1 svar

4

Som med många saker när det gäller handbagage, kommer de inte att listas på instruktionssidorna eftersom det är omöjligt att göra en sluten lista.

Säkerhetscheferna kommer därför att falla tillbaka till allmänna regler för skarpa artiklar och bestämma plats baserat på deras bedömning och förtrogenhet med objektet.

Jag kan inte säga att jag har sett dessa clippers ombord innan, men jag tror att de kommer att tillåtas eftersom saker som ser mer "skarpa" redan är tillåtna.

    
svaret ges 02.10.2018 02:45
Senaste kommentarerna

Du måste få en i framtiden? Berätta mer. "Han riktade en vild blick mot Gritstein som kändes som att tappa i helvetet." Det är ovanligt. Använd din falska skittishness. "En barndomsdröm exploderar som en eldboll tillsammans med tidens brända lik. Men det fanns ingen tid, andra än nuvarande - Sary betonade att de inte ville kasta något i elden." Jag är säker på att Hapa-Nee-Choo kommer att förstå tillräckligt snart, "Gritstein kände att hans hjärta slog ur bröstet," Kanske borde vi åka hem ikväll... Läs mer