Varför var Theseus på Rally?

8

Jag har just sett mig Grindelwalds brott Jag är förvirrad över varför Theseus och hans Auror-team var på

Grindelwald's Rally at the Lestrange family tomb in Paris.

Jag trodde Theseus arbetade som en Auror för brittiska ministeriet för magi? Skulle det inte vara en jurisdiktionsfråga och en eventuell internationell incident?

Var Theseus en del av en brittisk-fransk gemensam arbetsgrupp? Jag kommer inte ihåg det som någonsin nämnts, men jag antar att jag kanske har missat det.

    
uppsättning Harry Johnston 18.11.2018 09:08

1 svar

11

Theseus och Leta visades fungera fran fransministeriet i en tidigare scen. Deras chefen, Travers, visar upp några scener senare och börjar beställa dem.

INT. MINISTÈRE DES AFFAIRES MAGIQUES, MAIN LEVEL—NIGHT
THESEUS exits a meeting room and strides toward LETA, who is waiting for him.
LETA: What’s happening?
THESEUS: Grindelwald’s rallying. We don’t know where, but we think it’s tonight.

Jag tycker att det är rättvist att säga att med tanke på det stora antalet aurörer (50+) som dyker upp senare i filmen att detta var en multi-jurisdictional taskforce som verkar inom Frankrike men under den allmänna myndigheten av vad Kama refererar till som ...

"Ministries of Europe"

... för att bekämpa ett europeiskt hot. Grindelwald representerar ett existentiellt hot mot hela trollkarlen och påstås ha begått brott på kontinenten, i stort sett ignorerar gränser och gränser. Det är så att det verkar klokt för Aurors från en rad länder att arbeta tillsammans.

SPIELMAN: Six months are enough. It’s time for him to answer for his crimes in Europe.

    
svaret ges 18.11.2018 10:02