Hur man monterar räcken till gipsmur över betong

0

Något hjälp hur man hänger räcken tillbaka på trappan. Det är townhouse-vägg med gips och betong bakom det.

    
uppsättning K.Murph 05.02.2016 15:12

2 svar

1

Du kan borra hål i betongen med bitar tillverkade av betong. Beroende på hur tät betongen är kan du ibland göra det med en vanlig borrning. (Det här tar lite tålamod, det är inte som att borra i trä. Tryck inte för hårt eller du kommer att bryta lite. Bara ha tålamod) Om betongen är för tät kan en hammarborra vara nödvändig. Och ja, de har konkreta ankare. De har också speciella skruvar gjorda för betong som inte kräver ankare.

En annan idé skulle vara att sätta ett räcke på andra sidan. Inte en handskena. En räcke som fäster på golvet istället för väggen.

    
svaret ges 06.02.2016 03:51
0

Jag antar att den situation du beskriver är gipsplatta på ringar på betong (så det finns ett 3/4 "gap mellan gips och betong). Om dess gipsmur direkt på betong, se det första svaret . om den senare än se nedan.

Problemet är alltid med ett räcke. Räcken på räcken på parentesen orsakar krossning av gipset och eventuell förstöring av gipsen. Om det är över en stud, är det inte så illa och repairable, men om en tomrum, så så småningom stötar konsolen ett hål. Ett bra tips för detta är att markera dina fästplatser och spåra själva fästfästflänsarna. i centrum av flänsen (inte där skruvarna ska gå) borra ett 1/2 "hål i gipset. Blanda lite unsanded kakel in i en fast men fortfarande flytande blandning och injicera i hålet med en korvpistol (eller en ziploc väska med ett hörn som skärs ut av det i en nypa). Kläm en stor del i hålet (500 ml) och låt det bota för en dag. Detta kommer att lämna en solid cementplugg in bakom den exakta platsen där rackfästena ska monteras . Förankra dina parenteser enligt beskrivningen i ovanstående svar. Nu kommer dina parentes inte att bryta igenom gipset över tiden, och flänsen på räckehållaren täcker hela hålet så att du inte ser injektionsporten.

    
svaret ges 06.02.2016 04:22