Do Muggles hänvisar till Magiska städer och platser med olika namn?

14

Bor Muggles också på platser som Godric's Hollows , Hogsmeade och Diagon Alley , liksom andra städer och byar med magiska populationer? Om ja, hänvisar de till de platser som använder olika namn till den trolldomslösa världen?

    
uppsättning captainsac 18.07.2014 07:23

2 svar

14

Jag tror inte att Muggles bor på platser som Hogsmeade eller Diagon Alley eftersom de är väl skyddade att inte erkännas från Muggles. Men de kunde leva i Godrics Hollow eftersom det bara var en "vanlig" by, bara fylld med många häxor och trollkarlar!

I den första boken när Harry och Hagrid anländer till London och står framför Leaky Cauldron, nämner Harry att det verkar som om bara Hagrid och han kan se entrén till puben och Muggles ser bara över det som om det var inte där. Och eftersom ingången till Diagon Alley ligger bakom Leaky Cauldron, kan Muggles inte ha kunskap om Diagon Alley.

Eller bara tänka på Hogwarts och hur det skyddas mot Muggles: Om Muggles kommer i närheten, ser de bara en gammal ruin med ett tecken att inte komma in på det eftersom taket kunde komma ner någon minut. Och om de fortfarande vill gå in, kommer Anti-Muggle-Spell till handling och Mugglesna känner en plötslig uppmaning att lämna.

Så Hogwarts och Godrics Hollow kunde vara kända av Muggles (Hogwarts som gamla ruiner), men Hogsmeade och Diagon Alley är för väl skyddade för att vara kända eller att vara vana för vissa muggles.

    
svaret ges 18.07.2014 08:45
2

Det finns två delar till detta svar:

 • Generellt verkar muggles och magiska folket dela städer.

  Det finns några undantag.

  Självklart är Diagon Alley, Leaky Cauldron och de underliggande gatorna helt dolda från Muggle ögon, eftersom de genast skulle ge bort magiens existens.

  Och vi får veta att Hogsheade är bara magisk:

  “Do you know much about Hogsmeade?” asked Hermione keenly. “I’ve read it’s the only entirely non-Muggle settlement in Britain —”

  — Prisoner of Azkaban, chapter 5 (The Dementor)

  Det här är förmodligen inte riktigt korrekt. Det finns förmodligen små byar och landsbygdsområden där man bara kan hitta magisk folk, men som anses vara obetydlig. Men det innebär att alla stora bosättningar är en blandning av Muggles och magic.

  Det skulle inkludera Godrics Hollow (och i själva verket Potters minnesmärken nämner Muggles), och förmodligen andra stora städer och städer.

 • Det verkar troligt att de använder samma namn.

  När Herminsons läsning om Godrics Hollow läser vi att trollkarlarna gömde sig i 1689. Innan det vet vi (bland annat Pottermore) att trollkarlar och Muggles minglade ihop. Det verkar troligt att de i hemlagans stadga använde samma namn för städer som Muggles, och det finns inget som tyder på att de försökte välja olika namn efter att stadgan undertecknades.

  Eftersom platsnamn ändras på en mycket långsam plats verkar det troligt att de fortfarande använder samma namn för de flesta platser som Muggles. Här är den relevanta delen:

  “Upon the signature of the International Statute of Secrecy in 1689, wizards went into hiding for good. It was natural, perhaps, that they formed their own small communities within a community. Many small villages and hamlets attracted several magical families, who banded together for mutual support and protection. The villages of Tinworth in Cornwall, Upper Flagley in Yorkshire, and Ottery St. Catchpole on the south coast of England were notable homes to knots of Wizarding families who lived alongside tolerant and sometimes Confunded Muggles. Most celebrated of these half-magical dwelling places is, perhaps, Godric’s Hollow.”

  — Deathly Hallows, chapter 16 (Godric’s Hollow)

  (De tre byarna som nämns i den texten är helt fiktiva. Det kan innebära att det finns en stor samling magiska enda byar, men för små att jämföra med Hogsmeade.)

svaret ges 21.07.2015 09:06