Can Jag köper en pluggadapter i Frankfurt flygplats?

4

Jag ska resa från EU till USA på en vecka och jag behöver en pluggadapter för att ladda telefonen. Men jag har problem med att hitta en butik som säljer USA till EU-adaptrar i den stad där jag bor (Riga).

Jag ska ha en 2 timmars layover i Frankfurt så jag hoppas att köpa en adapter under den tiden. Finns det några butiker i det säkra området i Frankfurt flygplats som säljer pluggadaptrar? Om så är fallet, hur hittar jag en?

Observera att jag inte behöver konvertera frekvens eller spänning (de flesta telefonladdare stöder 50-60 Hz och 110-220 V).
Det här är den typ av adapter jag letar efter:

    
uppsättning Nikolai 13.05.2017 13:13

2 svar

4

Jag har varit i Frankfurt på en anslutning, och ja det finns en elhandel där, det heter Pax elektronik .

Ja, det är ganska dyrt, men de har sådana adaptrar. Jag har varit i PhotAir en, nära Z-grindarna. Du kan hitta en karta här .

Även sådana adaptrar finns i JFK eller andra stora flygplatser i USA, de har många varianter, från $ 4 (enkel) till $ 20 (flera format), till exempel:

    
svaret ges 13.05.2017 19:56
-1

Troligtvis kan du. Du kan söka efter elektroniska affärer på flygplatsen här = 1 "> länk (kontrollera alla nivåer)

Det finns gott om affärer förbi säkerhet (airside). Tänk på att FRA är stor. Den har två terminaler vardera med flera grindområden: Terminal 1 har A, B, C & Z, Terminal 2 har D & E). Jag är inte säker på om det finns en airside-anslutning mellan terminalerna (det finns ett mono-järnvägståg) och område Z är mer isolerat eftersom det har alla amerikanska flyg. SÅ du vill söka efter en butik i ditt avgångshamområde.

Men det blir mycket dyrt. Jag skulle budget för minst 30 euro. Jag skulle rekommendera att beställa något online om du kan. Till exempel använder jag många av dessa elektronik och laddare länk . Jag beställer ett dussin och genom en handfull i min resväska. De tenderar att gå vilse enkelt!

    
svaret ges 13.05.2017 16:28