How vet Animus vilken förfader minnen den ska reproducera?

5

Jag är lite förvirrad. I Assassin's Creed 3, till exempel, måste du hitta nyckeln, och därför behöver du återuppleva Haythams och Connors minnen, för det är de exakta minnen som berättar, var nyckeln är.

Men hur vet Animus att det ska återge dessa minnen? Eller valde Shaun och Rebecca dessa specifika minnen? Men det vore inte meningslöst, eftersom de inte visste vad som skulle hända i dessa minnen.

    
uppsättning Guest 27.10.2014 21:37

1 svar

3

Hur känner Animus vilka minnen som ska visas?

En tidig cutscene från Assassin's Creed II föreslår att Animus-operatören kan söka igenom en subjektets DNA baserat på vissa parametrar. Denna cutscene speciellt antyder att Lucy letar efter bitar av Desmons DNA som matchar vissa delar av ämnes 16: s.

                            

En sidokonversation med Shaun Hastings i Assassin's Creed III föreslår vidare att Animus har någon form av kontroll för att flytta framåt och bakåt genom ett ämnes DNA-tidslinje:

                            

Avskriftavrelevantabitar:

Shaun: Ah, Desmond, there you are! Can I ask a favour?

Desmond: Maybe...

Shaun: When this is all over, I'd like to try turning the dial back on the Animus. Like, all the way back. To the time of the First Civilization.

Desmond: You think it would work?

Shaun: There was no real loss of fidelity when you visited Altaïr. Then again, that was about a thousand years ago and I'm looking at going back at least seventy thousand more.

Hurmåroperatörennärmanletarefterminnen?

Det förlorade arkivet DLC för Assassin's Creed: Revelations avslöjar att Abstergo lärde sig om Ezio genom en av ämnes 16 förfäder:

                             

Transcript:

Italian Man 1: Have you heard of the Assissino (Assassin)?

Italian Man 2: Si. (Yes.) Ezio Auditore.

Vidic: Find out about this "Ezio Auditore". I want his records on my desk by the end of the week.

Så det är ett sätt de kan få reda på om individer: rättegång och fel.

Att hitta tidsperioder är lite knepigare men inte oöverstigliga. En bra teori är att den historiska skivan ger dem en uppfattning om den grova tidsramen, antingen genom direkta skrifter (som Altaïrs codex) eller extrapolerar från historiska händelser (Den plötsliga uppkomsten av Borgias är till exempel en bra indikation på att en bit av Eden flyter runt). När de har en tidsram finner de förfader som bodde under den tidsramen.

    
svaret ges 27.10.2014 23:36