Vad ska jag göra som spelare för att förbereda mig för en spelkonvention? [stängd]

14

Ska jag ta med massor av spelböcker? Måste jag verkligen sova medan jag är där? Trail mix är OK mat, eller hur?

    
uppsättning Bryant 21.08.2010 19:07

4 svar

14

Jag kommer att ge dig råd när det gäller mitt besök i Gencon i 2009.

Är detta en stor konvention? Du kommer att vilja ha ett bra par skor med en hel del slitbanor på dem. Du kanske vill överväga att få några nya insoles om mycket promenader kommer att vara involverade i mer än en dag.

Investera i en ryggsäck som låter dig sätta in en vattenreservoar eller få en bra vattenflaska som inte är för besvärlig att bära. Oavsett, få en stabil och bekväm ryggsäck för att hålla dina spelmaterial och inköp.

Större konventioner kan vara höga och upptagna. Var noga med att ge dig en paus några gånger om dagen i minst 15 minuter. Ta ett mellanmål, sitta på en bänk eller bara ta en andning.

Arrangera i förväg med dina resekamrater! Vänta inte tills du är på konferensen för att bestämma vilka händelser du vill göra. Träffa några gemensamma hotellarrangemang minst två veckor före konventet. Vet när alla har för avsikt att anlända och lämna så ingen blir strandsatta. Om du har möjlighet att säkra ditt eget rum, gör det. Du kommer inte ångra det och njuta av komstrongn, lugn och ro.

Har du valt några händelser? Kom dit tio minuter tidigt. Om det är en hög efterfrågan händelse, kom dit en halvtimme tidigt (True Dungeon, panel w / Monte Cook, etc).

Bär ett litet mellanmål eller två i din förpackning. Tänk på matställen i staden. Saker närmare konventionsområdet blir dyrare med långa väntetider.

Prova något nytt! Välj ett evenemang eller två från ett spel som du aldrig hört talas om som låter intressant. Många spel presenteras av medlemmarna av företaget bakom spelet och i vissa fall speldesignern själva.

Var beredd att spendera $ 100 mer än du planerade på i återförsäljarområdet. Det finns glänsande saker som du inte visste ens existerade här och du vill ha dem.

Ta med en kamera. Du ser människor i kostym, fantastiskt konstverk och / eller oddities som du kommer att vilja komma ihåg.

Ha kul!

    
svaret ges 21.08.2010 19:28
6

Jag skulle lägga till "ta med lite pengar". Många leverantörer är inte inrättade för kredit- / betalkort och är ovilliga att acceptera kontroller från någon som kan leva 1.000 miles away. Där kommer vara saker du vill köpa. Jag köper inte mycket i vägen för spelprodukten, och det finns alltid saker jag vill köpa.

    
svaret ges 23.08.2010 05:45
4

Skapa en förpacknings checklista i god tid före konsten. Lägg till det efter behov. Annars kommer du att glömma saker.

Innan du går, gör några websearching för att ta reda på var du kan äta nära con. Lämna inte detta tills du kommer dit. Du kanske inte har internet eller vad som helst. Skriv ut en lokal gatukarta. Du kanske också vill veta var den lokala FedEx eller annan kopia är.

Om du har massor av vänner och en smartphone som kan göra Twitter, skapa en kvitterings hashtag för samordning med dina vänner: "Jag kör dnd vid ambassadssuper på 9 #genconfools"

Fyra timmars sömn är för unga barn, och du är ingen vårkylling. Få sju. Överplanera inte dig själv och du kommer att njuta av de händelser du deltar i, mycket mer än vad du vill om du är utmattad.

Vid GenCon eller någon annan stor kon, lämna minst en hel händelsesspalt vid öppet. Du vill spendera lite tid på att surfa på godisarna i utställningshallen. Kolla in allt som con har att erbjuda: konstutställningen, wargaming, boardgaming, dataspel, kortspel, och så vidare. Även om du inte deltar är det bara att se dessa saker cool (wargame dioramas REGEL).

    
svaret ges 25.08.2010 19:06
3
  • Jag brukade medföra många spelböcker, men jag fann det - det mesta av tiden - allting gjorde att jag skulle lägga på min väska. Om spelet du spelar är komplext, eller har du en egen karaktär som du tar och du vet att du behöver detaljerade regler, ta med böckerna. Annars, ta med tärningar och pennor och lita på teckenfönstret före gener och DM för att hjälpa dig.
  • Regeln är 4-2-1: minst fyra timmars sömn, två måltider (eller två timmar och fyra måltider) och en dusch varje dag.
  • Det kan vara, men jag rekommenderar något med lite protein i det också. Storheten är vatten; Håll hydratiserad och du kommer att gå längre. (Koffein är bra, och jag är en stor fan, men det kommer att hålla dig till badrummet och tömma dig. Dessutom kan konferenscenter och hotell vara torra.)
  • svaret ges 23.08.2010 19:48