Varför startades Astraeus aldrig igen?

6
Eureka , efter att besättningen av Astraeus är rädd, har de fortfarande fartyget och all utrustning de tidigare hade. Besättningen är utbildad, och andra än en medlem är de fortfarande tillgängliga.

Med tanke på utgiften i första hand, och att allt som behövdes fortfarande var tillgängligt, skulle det behövas en minimal extrautbildning (inklusive en debriefing av hela matrisen) för att hålla besättningen i topp villkor, finns det en bra anledning till att de inte bara startade uppdraget igen?

Varför övergav det bara och fartyget och transporttekniken ignorerades? Detta var stadens stora fokus länge, så att bara släppa det när de räddar besättningen verkar inte vara meningsfullt.

    
uppsättning Tango 17.11.2012 22:42

1 svar

3

Efter "Challenger" -katastrofen lade USA sitt Human Space Flight-program på "håll" i nästan två år medan de genomförde en omfattande utredning . Det verkar troligt att inom Eureka-universet skulle de ha haft samma slags inquests i Astraeus -programmet för att bestämma a) vad hänt och b) hur man förhindrar att det händer igen.

Utöver det blev det tydligt att USA: s fiender hade haft total tillgång till mönster, scheman och prototyper för skeppet och avsiktligt saboterade ritningarna från marken uppåt.

Om du upptäckte att ditt rymdskepp hade varit medvetet utformad för att krascha , skulle du förmodligen vilja kannibalisera originalet för delar och börja omedelbart vid teststadiet istället för att hålla fler personer i det för att se vad som händer nästa.

Min personliga gissning, att de troligen skulle ha återkommit till den när sjätte säsongen hade bekräftats. Eller kanske inte. Uppriktigt sagt slog den föreställningen ut jordkrossande uppfinningar varje vecka och sedan lika snabbt glömde dem.

    
svaret ges 26.12.2013 22:15