Varför stanna i Los Angeles?

11

Jag trodde alltid att det var chockerande i slutet av American History X att Derek inte lämnade Los Angeles och kanske ta sin familj med honom. Jag var under intryck att de svarta gängen skulle försöka hämnas på honom för att döda två av sina medlemmar efter att han kom ut ur fängelset.

För att göra saken värre slår han Cameron på natten när han kommer ut, och alla i det vita supremacistläget vet om det - en av dem (hans vän) försöker till och med skjuta honom när han lämnar festen. Han nämner även ett par gånger att han tycker att han är i dödlig fara.

Hur kan han gå runt i brett dagsljus utan att vara oroat över sin egen säkerhet eller Danny?

    
uppsättning Andrew Latham 13.01.2012 17:48

1 svar

8

Den totala tidslinjen för händelser är verkligen, verkligen kort. Danny får tilldelat papperet till Dr Sweeney på morgonen av Dereks release. Han blir dödad innan han vänder sig i papperet nästa morgon. Så alla händelser hände på en enda kväll.

Vidare fick jag aldrig intrycket att Derek var medveten om den inledande "rök i ansiktet" som ledde till filmens slutsats, men fortsatte fortfarande att skaffa Danny i skolan för säkerhet (på grund av de föregående kvällens händelser) medan han tänkte ut vad han skulle göra.

    
svaret ges 14.01.2012 05:10