Bak kurs online

2

Jag vill lära mig att baka och har läst recept från internet och försökt dem, men vill ha ett mer strukturerat tillvägagångssätt som börjar med grunderna och gå vidare. Jag känner inte att ad hoc-metoden att läsa recept och genomföra dem är mycket tillfredsställande. I mitt land bakar vi inte mycket förutom de professionella bakverkskockarna. Så, jag vet inte om någon som är en bakare eller någon bakkurs runt mitt hem. Så, vet någon av en online-bakkurs?

    
uppsättning Divya 27.02.2012 15:32

2 svar

2

Det kan vara lättare att hitta handböcker eller informationsplatser än klasser specifikt, eftersom den förra kan ställas upp en gång och kvar där, medan den senare kräver att en lärare är närvarande för varje iteration av kursen.

Jag hittade en bra brödtillverkande handbok på The Fresh Loaf ; De har också lektioner om specifika ämnen. Prepared Pantry har också en gratis bakverkskokbok samt plus lessons , även om deras klasser är färdiga tror jag på deras affärsplats.

    
svaret ges 27.02.2012 18:03
0

Prova Carole Walters online bakskola. Onlinekurser är bara lika bra som de som lär dem. Carole är en mästare av hembakning och undervisning. Med fyra prisbelönta böcker och många andra utmärkelser - Carole är en lärare framför allt annat. Du lär dig att göra saker på hennes sätt - och det är utsökt perfektion!

    
svaret ges 22.10.2013 15:32