Var man kan köpa äkta air jordans sko online

Om du letar efter Air Jordans (Jordanskor) kanske du har insett vilken uppgift det kan vara att hitta dem. Du kanske kan hitta skor som liknar dem, men de är kanske inte den riktiga Nike-produkten.

Det finns mycket pengar att tjäna på officiellt licensierade och samlarskor, så det finns massor av förfalskningar som flyter runt. Ofta kan du se på webbplatsens kvalitet att varorna inte är riktiga. Andra gånger kan de extremt låga priserna vara borta. Men även om priset är rätt och skorna ser äkta ut, kan du köpa från en obehörig eller svartmarknadsförsäljare.

Att göra en beställning på en av dessa webbplatser kan ha ett av flera olika resultat, men ingen av dem är bra. Du kan få knock-offs istället för vad du hoppats på, och i vissa fall får du inget. Oavsett hur ofta du skriver eller ringer deras "kundtjänst" -linje.

Kort sagt, det här är definitivt en av dessa tider för att påminna dig själv om att "det verkar för bra för att vara sant, så är det förmodligen."

Var man kan köpa riktiga Air Jordans online

Nedan följer några online-skobutiker som har den verkliga affären, inklusive svåra att hitta stilar och storlekar; begagnade Jordans; retrostilar och några fantastiska erbjudanden och försäljning på nyare utgåvor.
Den officiella Nike Store - Det bästa stället att börja på

Nike.com har ett komplett sortiment av Jordans, och om du har turen att besöka vid rätt tidpunkt kan du få en bra försäljning. Se också till att klicka på länken "LAGRAR NÄR DU" längst ner på webbplatsen för att hitta lokala auktoriserade återförsäljare och fabriksbutiker.
Eastbay.com - Stort urval av nya stilar och stor försäljning

Ett dotterbolag till Foot Locker, Inc. Eastbay.com har ett ganska stort urval av nya Air Jordans för män, kvinnor och barn. Dessutom erbjuder de några bra försäljningar, och det verkar som om de alltid har rabattkoder som kan tillämpas på din beställning. Så om du hittar något du gillar och du tror att du har råd att vänta lite, antingen kolla in ofta eller registrera dig för deras nyhetsbrev för att se om du kan få lite av det vanliga priset. (Köp direkt)
InStyleShoes.com - Nya och retrostilar från välrenommerade återförsäljare

Förutom att ha en uppsjö av information om sneakers, har denna webbplats både nya och begagnade autentiska Air Jordans.

Som du förväntar dig är storlekarna ibland begränsade, men det finns många modeller att välja mellan. Och om du letar efter svåra att hitta, autentiska Jordan-skor, vill du definitivt ge InStyleShoes.com en titt.

De har ett fantastiskt rykte och har sålt 100% äkta varor sedan 1999. Dessutom har ISS rekommenderats i forumen på populära sneaker-webbplatser NikeTalk.com och SoleCollector.com i flera år, så om du fortfarande är osäker på deras legitimitet. , kan du pop-in i något av dessa forum och läsa om andras erfarenheter.

UpTempoAir.com - Begränsad upplaga, svårt att hitta och retrostilar

UpTempoAir säljer via en mängd olika försäljningsställen, inklusive Amazon.com, eBay och naturligtvis sin egen webbplats. Och de har bra kundrecensioner på dem alla. Som köpare av äkta kollektioner har denna återförsäljare ett bra urval av Air Jordans för män, kvinnor och barn, och några ganska anständiga priser. Oavsett om du vill köpa eller sälja legitima samlarskor, vill du definitivt kolla in dem.
FootAction.com - Nya och heta kommande utgåvor

Som en vanlig återförsäljare med butiker i hela landet kommer du inte att hitta retro- eller vintagemodeller här, men Footaction har ett bra urval av nya herrjordans och ett mycket brett urval av storlekar i lager, inklusive mycket större herr storlekar.

En annan cool funktion tillgänglig på FootAction.com är deras "Release Locator" som gör att du kan välja kommande heta utgåvor och hitta den närmaste butiken som kommer att bära dem.
Champs Sports - Fantastiska erbjudanden och sällsynta storlekar

Champs Sports är en amerikansk nationell återförsäljare som har ett ganska bra urval av Jordans, inklusive stilar för små barn, äldre barn, kvinnor och män. De har några av de bästa priserna på nuvarande modeller av Jordan-skor, och om du bär en särskilt stor herrstorlek kan du verkligen göra några fantastiska erbjudanden.