How installerar jag elektriskt genom befintlig stuckatur (till exempel "gammalt arbete")

6

Finns det något som en "gammal arbets" stuckaturkorsningslåda?

Kan jag klippa och blinka ett 4 "hål för en ny kopplingslåda, kan jag klippa en 1/2 hål för den icke-metalliska kabeln och fästa någon form av låda med blixt?

I det här fallet skulle jag installera ett uttag i en sådan låda och en ljus i en annan.

För samma fråga för "nytt arbete" se Hur installerar jag elektriskt genom "nytt arbete" stuckatur?

    
uppsättning Bryce 30.05.2012 08:52

1 svar

12

Du kan göra allt detta med hjälp av väderbeständiga lådor och ledningar, speciellt om du inte står emot att ha ledningen synlig. Det kommer bara att kräva ett enda 3/4 "hål genom väggen.

gas:

Enstegs rektangulär väderbeständig låda.

Rundväderbeständiglåda.

En gång i brukskåpa.

3/4"PVC-ledning.

3/4 "manliga adaptrar

3/4 "PVC-ledningsklämmor.

Tillvägagångssätt:

Börja med att köra ett 3/4 "hål genom väggen där du vill att röret ska passera genom väggen. Du kan gömma hålet genom att mata in kopplingsboxen från baksidan, så kryssrutan täcker hålet .

Nästa ska du glida ledningen genom hålet och försegla den med antingen silikon caulk eller kanalförsegling . Anslut sedan ledningen till den rektangulära kopplingsboxen med hjälp av 3/4 "manuttagskabeln. Se till att resten av knockouterna i lådan, med de medföljande knockoutpluggarna (lämnas öppen för att leda ledningen till ljuslådan).

Försegla allt utom en knockout på runda lådan med hjälp av knockoutproppar, montera sedan lådan där du vill ha ditt ljus. Anslut en ledningslängd från den rektangulära kopplingslådan till den runda kopplingslådan med hjälp av ett par 3/4 "haneanslutningar.

Drag kabeln och sätt in armaturerna.

Avsluta behållarinstallationen med ett In-Use väderbeständigt skydd, vilket gör att lådan kan förbli väderbeständig även när sakerna är inkopplade (jag gillar modellerna lågprofil , eftersom de är mindre märkbara när de inte används).

Använd 3/4 "PVC-ledningsklämmorna för att fästa rörledningen på väggen runt 24-36".

Extra väderbeständighet:

För lite extra väderbeständighet, sprut lite silikon caulk runt skruvarna som används för att montera den runda kopplingsboxen innan du kör dem hela vägen ner. Kör sedan en pärla av caulk runt toppen och sidorna av den rektangulära korsningslådan där de berör huset (lägg inte några på undersidan). Detta kommer att förhindra att vatten kommer bakom lådan och lämnar botten unsealed möjliggör vatten som kan komma in för att komma ut.

Säkerhet:

Kom ihåg, eftersom behållaren befinner sig i en "våt zon" måste du använda en GFCI-behållare (eller ha någon annan form av GFCI-skydd för behållaren).

    
svaret ges 30.05.2012 14:02