How att resa med en tårta utomlands?

4

Jag planerar att göra en vit eller mörk choklad mudcake och ta den från Australien till Indien på en månad. Jag måste också ganache och fondant kakan antingen före eller efter flygningen. Så, jag behöver alla tips och hjälp för att hjälpa mig att ta kakan säkert till Indien.

Så, tack vare följande, skulle jag vara tacksam för några tips som hjälper mig att resa med kakan:

 • Jag kommer att baka en vit eller mörk chokladkaka i Australien där det för tillfället är vinter och jag tar kakan till Indien där det blir varmt och fuktigt. Jag kan inte baka i Indien eftersom de inte har någon ugn där och det är en enda tårta kaka.

 • Jag vill ganache kakan och jag är verkligen verkligen angelägen om att göra det här i Australien, eftersom alla mina verktyg är här och det är bara lätt att göra det i mitt kök. Jag tror att det kommer att bli bra så långt som livsmedelssäkerheten för ganache går tills jag når Indien, eftersom temperaturen ska vara kallt att kyla. När jag når Indien kommer det att vara i en varm temperatur när jag kommer ut från flygplatsen och förmodligen tills jag når hem, ca 1-2 timmar.

 • Jag kommer att ta ett par paket med fondant med mig med de grundläggande redskapen jag behöver för att täcka kakan.

 • Mina idéer är:

 • Ta den ganade kakan med mig i ett handbagage, som en tårtahållare, men jag har ingen aning om det är en bra idé.

 • Om jag inte kan ganachera kakan här, ta kakan i bakplåt och ganache i Indien.

 • Utforma tårtan så att om jag tar en ganached tårta och gårchen förlorar sin släta yta, ser kakan fortfarande bra ut - pebble stone look på fondant.

 • Jag hoppas det hjälper till att svara på frågan.

      
  uppsättning Divi 04.07.2014 10:13

  1 svar

  1

  Om du får ta kakan kan du göra följande:

  1) Ganachera tårtan efter att du når Indien, helst inomhus, eftersom den smälter som du tar den längs vägen.

  2) För att ta kakan tillsammans med dig under din flygning, sätt den bara i en ziploc väska och tät den väl och den ska förbli intakt och inte gå dåligt efter att du anlänt. Se dock till att kakan inte har form av frost eller något som har möjlighet att smälta även på distans.

      
  svaret ges 04.07.2014 21:48