Schengen visumansökan - för många e-post till konsulat

-1

Jag har ansökt om Schengenvisum på franska konsulatet, Miami. Jag är en indisk student i USA. Jag har tidigare fått visum från samma konsulat (år sedan), liksom tidigare Schengenviseringar på andra ställen. Jag älskar att resa och ha en resehistoria från 23 länder i hela mitt liv. Jag är inte alltför orolig för min bakgrund eller dokumentation. Jag planerar en resa till Frankrike och Italien på väg hem för min semester.

Samtidigt som bearbetningen ägde rum min flygning tillbaka från Indien till USA avbröts av flygbolaget på grund av schemaläggningsändringar. Jag ombokade, men inte säker på hur länge min bokning avbröts. Jag mailade omedelbart de nya flyginformationen till konsulatet. Jag trodde att mina e-postmeddelanden inte nåde dem, så jag skickade dem mailet 4 gånger i en period på 15 minuter från olika konton. Till en av mina e-postmeddelanden svarade de:

Hi,

We have received this e-mail 3 times already, and a flight between India, the UK and the US has nothing to do with the French Consulate.

Please stop sending it.

Jag förstår att jag har pissat av konsulatet. Ska jag skicka en ursäkts e-post för att klargöra att ingen ondska var avsedd, eller ska jag låta det vara? Kommer denna utbyte att bli sjuk för min ansökan?

Tack, Ansh

    
uppsättning Ansh 10.03.2018 22:01

1 svar

0

Jag skulle inte oroa mig för det, och det är inte nödvändigt att kontakta dem vidare angående e-postutbytet. Men om orsaken till att du behöver kontakta dem är att ändra datumet för ditt visum (särskilt ditt inlämningsdatum), skicka dem ett mail med ämnet "Byte av datum till [[Visa-typ]] [[Efternamn , Förnamn]] [[Ansökan # om du har en]] "eller besök deras kontor personligen för att diskutera statusen för din ansökan.

Lyckliga resor.

    
svaret ges 11.03.2018 19:28