Comic med superteam; elektrisk kvinna, kille som kan göra saker med sitt sinne och en glödande "wolverine guy" som kan flyga

8

Det finns en komiker från mitten av åttiotalet (jag tror) som grundades på ett superlag i rymden och trycktes i svartvitt. De tecken jag kan komma ihåg är:

  • En elavfyrande kvinna i en gulddräkt med en ganska generisk hjälm;
  • En kille i lila som har en liknande hjälmform som den gula kvinnan, men hans kraft innebar att man skapade någonting ur ingenting (det var alltid en grotesk organisk utseende av vad han vill).
  • En glödande kille med ett wolverineformat huvud som kan flyga (förmodligen skulle kunna göra mer men jag kommer inte ihåg den här gången).
  • En man och kvinna (Människor) i vad jag minns, röda och blå uniformer.

Den enda andra sak som jag minns är omslaget hade en blå kant runt den med bilden av hela laget i mitten.

Tyvärr inte Legion, jag kan inte vara säker, men jag tror inte att den här boken var från någon av de stora två utgivarna.

Om någon har någon aning om vad namnet på den här komiken var, skulle jag älska att veta det. Detta har buggit mig i ca 3 veckor nu utan att titeln kommer att tänka mig.

    
uppsättning Danny De Lima 03.01.2018 11:09

2 svar

6

Hittade det - OMEGA ELITE # 1 (och bara):

TackLorendiac!Detvari listan du länkade.

    
svaret ges 05.01.2018 09:19
5

Den "Wolverine Hair" och rymden får mig omedelbart att tänka på Timber Wolf från Super Heroes Legion. De hade ett blått omslag, som du kan se:

(klickaförattförstora)

Menhanglödeinteochflyddeinte(annatänhurdeallahadeFlightRings).

Omdethärvarlegionenärettmersannoliktfallattduharkönetfel,ochdetär Comet Queen som hade svepande hår, guldhud med glöd och förmåga att flyga.

MedanElementLadharbefogenheternaförtransmutationochiblandhadeettlilaelementpåsinkostym,tenderarhaninteattbäraenhjälmochhanskraftervaröverkemiskaelement.

(klickaförattförstora)

Ochväl,deharhaftmångamänniskorpådetlaget.KarateKidkanvaraenavdetvå"människor" i rött och blått. Han är i huvudsak mänsklig, om än med hjälp av 30-talets kampsport som låter honom slåss på övermänskliga sätt. Eftersom jag tror att Valorum försökte knyta mig, finns det Lightning Lass som driver el (liksom bror, Lightning Lad) men hennes klädsel tenderade att vara blå (och ofta väldigt kort) med gula blixtbultar), ingen hjälm och ingen kostym. Jag blankar på de andra. Här är en bild med en partiell lista:

    
svaret ges 03.01.2018 13:19