Varför fortsätter förbränningsmannen att blåsa upp sig?

5

Enligt Avatar Wikia, Förbränningsmannen kunde inte styra sin makt tidigt och oavsiktligt blåste upp sin arm och ben .

I Avatar: The Last Air Bender, två gånger ses han med hjälp av sin kraft efter att ha uppenbarligen haft huvudblåsning och är desorienterad:

 • Första gången är när Toph skyddar sig mot Förbränningsmannens attack och en pebble "slumpmässigt" träffar sitt tredje öga. Han blir desorienterad och försöker använda sin makt, men det går tillbaka på honom och och han gör ont ännu mer. (Varför gick han inte bara efter dem ...)

 • När Sokka slår honom i huvudet med sin boomerang, är han starkt desorienterad och försöker sin kraft och dödar sig själv i processen.

 • Varför fortsätter han att blåsa upp sig? Också, hur överlevde han så länge? Han är en mördare så tydligt att han skulle ha varit tvungen att kämpa mot andra mycket och jag är säker på att han någon gång skulle ha blivit slagen i sitt tredje öga och då skulle personen ha kunnat döda Förbränningsmannen medan han är desorienterad.

      
  uppsättning Supreme Grand Ruler 30.11.2017 11:27

  1 svar

  3

  För att förorda detta, genom hans samspel med Zuko, verkar det som att Förbränningsmannen har mycket stolthet i samband med sitt arbete, eftersom han vägrar att avstå från ett uppdrag, trots att hans arbetsgivare (Zuko) ringer av attacken. Jag tror att denna interaktion tjänar som det främsta exemplet på hans moraliska kod / kompass. Med det i åtanke kan vi undersöka några möjliga svar på din fråga:

 • Förbränningsmannen är villig att kämpa genom smärtan och fullborda sin uppgift, oberoende av oppositionen. Detta kan vara stolthet av professionalism, det är verkligen upp för dig att observera / bestämma. Eftersom det här är troligt svaret på din fråga, kom ihåg att han också kämpade för barn. Man kan föreställa sig att en professionell hitman skulle vägra att bestod av några 12/13-åringar.
 • Reaktionsbekämpning. Genom desorientering och stridsinstinkter försvårar förbränningens kritiska tänkande färdigheter allvarligt, vilket resulterar i de ovan nämnda resultaten av sina attacker.
 • svaret ges 07.12.2018 23:05