Low kostar resekort när du reser utomlands från Australien

5

När jag reser utomlands tycker jag inte alls om att ha för mycket pengar. Historiskt har jag använt ett resepengekort, vilket gjorde att jag kunde köpa ett visst antal amerikanska / kanadensiska / andra landsdollar som laddades på ett Mastercard innan de lämnade Australien. Speciellt Commonwealth Bank Travel Money Card .

Jag har inte haft alltför mycket problem med explicit avgifter på detta resekort, men det finns implicit av en mindre än inspirerande växelkurs som de ger när du laddar kortet. Också när jag kommer tillbaka till Australien och vill betala ut vad som är kvar, träffas jag igen med en mindre än inspirerande växelkurs. Så jag är intresserad, antingen i kort som är speciellt utformade för australier som reser internationellt eller på något annat allmänt internationellt resekostkort som är billigt. Och med det menar jag att leverantören inte bygger på en stor vinstmarginal på växelkursen och andra avgifter hålls till ett minimum.

Kan någon rekommendera ett bra lågpris resekort?

    
uppsättning Bryce Thomas 16.12.2012 09:26

1 svar

3

Två alternativ som jag har använt i stor utsträckning är:

NAB Gold Banking - Dessa produkter brukade ha avgiftsfri tillgång från utländska bankomater, till ganska vanliga valutakurser. Men baserat på deras hemsida ser det ut som att denna produkt inte längre erbjuds. Det skulle vara värt att prata med NAB för att se om de har en liknande produkt. NAB kan också utfärda flera separata kort mot samma konto, till exempel ett ATM-kort plus ett Visa-betalkort eller till och med 2 ATM-kort med tillgång till samma konton, vilket ger fördelen att om du förlorar en kan det avbrytas utan att påverka det andra kortet.

28 grader Mastercard - Detta är ett kreditkort från GE Money utan internationella avgifter och bra valutakurser. Du kommer att få ett PIN-nummer och det kan användas på bankomater över hela världen, men eventuella pengar som tas tillbaka kommer att behandlas som en kontant förskott och ränta debiteras från dag 1. Det finns ett väldigt enkelt sätt att komma runt om det här - helt enkelt överföra pengar till ditt konto (dvs. betala ditt kreditkort, trots att du inte är skyldig!) och få det till kredit. Då när du tar ut pengar får du tillgång till dina egna pengar, och det finns inga avgifter eller avgifter i någon form! Om ditt saldo är lågt under resan kan du helt enkelt överföra / betala mer pengar till kontot för att hålla det i ett positivt saldo.

Jag har haft 28 grader Mastercard i över 5 år nu och har använt det i flera länder än vad jag skulle bry sig om (troligen ca 20 ?!) både för inköp och uttag och hade aldrig ett problem med Det. Valutakurserna är lika bra som med vilket kort jag har använt, och jag har aldrig blivit debiterad någon avgift. Såvitt jag vet kommer de bara att utfärda ett enda kort så att du inte bör förlita dig på detta som dina egna medel.

    
svaret ges 17.12.2012 02:40