Varför har vicechef Noland alltid en uniform?

3

Efter att ha tittat på miljontals TV-program och filmer tänkte jag alltid att detektorer och högre officerare i den amerikanska polisstyrkan vanligtvis inte bär uniformer under sitt normala arbete (förutom speciella officiella händelser), i motsats till normala officerare som patrullerar gatorna. Därför undrade jag alltid varför Biträdande chef Noland alltid bär sin uniform under hela körtiden The District .

Är det någonsin förklarat varför han gör det här? Finns det en särskild regel för polisen av Washington DC , eller gör han det här ur sin egen impuls, kanske att visa ett särskilt engagemang för sitt jobb eller stolthet i det (men vad skulle det säga om Chief Mannion gör det inte)? Finns det någon ytterligare betydelse för detta? Eller kanske är det inte så ovanligt som jag tycker att det är och det finns inte mycket mer till det.

    
uppsättning Napoleon Wilson 29.08.2013 02:02

2 svar

3

Det kan vara två anledningar att människor gör det i det verkliga livet också -

 • Eftersom de är sektionschef och biträdande sektionschef, är de en myndighetsfigur och därmed alltid uniform. De ska se efter andra rangordnade tjänstemän och är också offentliga figurer. Därför uniformen.
 • Vissa människor är väldigt passionerade om sitt arbete och tycker alltid om att ha på sig uniformerna, även om de inte har möjlighet att göra det. En officer som kan bära kläder kan ofta ses i uniformer. Sådana människor tenderar att bära sina uniformer som en symbol för stolthet och plikt.
 • I District är Chief Mannion en strikt abider och troende i lagar och hans plikt. Ändå ser du honom alltid i blazers. Medan biträdande chef Noland alltid är i uniform. Det finns några officiella funktioner som kräver alla att göra sina uniformer. Annars kommer det ner till personliga val och preferenser.

      
  svaret ges 29.08.2013 06:08
  2

  Or maybe it isn't as uncommon as I think it to be and there isn't much more to it.

  För att ge ett särskilt starkt motprov, är cheferna för Los Angeles Police Department nästan alltid sedda med en standard uniform.

  Se till exempel Chief Charlie Beck , men en Google-bildsökning av LAPD chief dyker upp mycket andra bilder.

      
  svaret ges 29.08.2013 02:37