Varför lämnade tjetjenerna pengarna i väskan med den blodiga armen?

2

Om tjejenerna i Drop hade fångat en av rånarna som visades i vanen och avskurna armen, varför lämna pengarna i påsen med den blodiga armen? Bara så kan Marv och Bob rengöra pengarna och ge dem tillbaka till dem?

    
uppsättning Francisco Gonzalez 17.12.2016 14:54

1 svar

3

Den vanliga atmosfären när tjejenerna besöker baren har vanligtvis varit en av spänningar och misstro . De vet inte helt om Bob och Marv inte slutligen har en hand i att råna sig själva och vara misstänksama gangsters de är, de gör det ganska klart att de är cheferna och vill ha pengarna tillbaka!

Vi lär oss till och med i slutet av Chovka att han visste att Bob var ansvarig för rånarna. Och medan det inte är klart om de redan visste det på den tiden och bara fortsatte med spelet för att se vad som händer eller om de bara lärde sig senare, misslyckades de i bästa fall.

Så att ge dem pengarna efter att ha hittat och dödat en av rånarna uppnådde flera saker:

  • Det gjorde det ganska klart att de inte lurar sig (speciellt när man lägger den avskurna armen med armbandsuret som Bob berättade för dem och polisen om). Det är en fråga om skrämmande och visar dem som har kontroll (och att det är dem och inte polisen som hittade armbandsuret).
  • Förutom det fungerade det också som ett prov. Även om de hade en hand i rånet skulle det vara ganska dumt inte för att ge pengarna tillbaka, men även då skulle det fortfarande vara intressant att se hur de reagerar till deras förmodade partners död.
  • Och det är också lite av ett litet straff för dem att låta själva bli rånad, genom att ha dem hantera några av röra av efterdyningarna också. Efter det är det Bob som måste bli av med den armen och Marv för att städa pengarna för dem.

Om de är oskyldiga, visar dem dem "så hanterar vi saker som så!" . Om inte, berättar dom dem "Vi är på dina spår och det kommer att hända dig också!" , och i alla fall "städa upp din röra!" .

    
svaret ges 25.11.2017 02:14