Varför skulle någon * vilja * bli en dödsätare? [duplicera]

4
Titeln säger allt: Voldemort är grymt mot dem, behandlar dem som sopor, torterar dem för obetydliga misstag och när du väl går med kan du inte backa ut eller inte följa Voldemorts instruktioner till brevet eller du kommer att bli dödad .

Jag finner det svårt att föreställa mig varför någon skulle anmäla sig till den typen av liv ... någon annan tar?

    
uppsättning Govind Parmar 09.12.2013 00:57

1 svar

6

Några orsaker kommer att komma ihåg:

  • Rädsla: Om du tror det oundvikligen kommer Voldemort ut i makt och ditt val är tortyr och död nu eller surrvival (vid minst en stund längre), kan du kanske välja surrvival. Pettigrew är ett exempel på detta.
  • Att vara nära makten och de resulterande gåvorna: Det här är typiskt som kvinnor och rockstjärnor - Stereotypiskt, de lurar, gör en röra, är fulla eller höga alla tid. . . Det här är inte trevliga saker, men vissa kvinnor är ritade till dem. I Voldys fall är utsikten att betraktas som en medlem av den inre cirkeln när han stiger, kan betyda makt och belöningar för sig själv. Vi ser ett exempel på Voldy som försöker övertyga Harry om att gå med honom av enbart en sådan anledning, "tänk på de saker vi kan göra tillsammans" ... i början av serien i kammaren där stenen var gömd. Voldy erbjuder även (om jag minns) att han vet hur man återförenar Harry med sina föräldrar. Någon med någon intelligens kommer att se direkt genom Voldys löften, men det finns de som faller för det (Snape verkar vara en av dessa, han drogs till idén om Voldys förmåga att skydda honom från klasskamraterna / få hämnd på Potter och Black - bara av det rykte han skulle få från att vara en del av Voldemorts klubb). Han och Regulus, båda verkar ha gått med och insåg konsekvenserna senare - då hade de svårt att gå.
  • Tillhör: Barn med ett mindre än älskande hemliv, i utkanten med kamrater. . . barn som inte känner att de passar in eller hör hemma kan vara desperata att "passa in". Voldemort själv var en av dessa barn på en gång. Dumbledore försökte göra Hogwarts känsla som hemma och Voldy utvecklade några relationer med kamrater - tyvärr blev han ledare för vad som visade sig vara ett ganska hemskt gäng och jag tror att det var mycket mer våldsamt benäget och arg än Dumbledore någonsin förutsett. Snape passar in i den här kategorin av barn också - hörs inte riktigt någonstans, så när DE välkomnar honom är det bara för mycket att vägra - Ingen annan hade någonsin fått honom att känna sig accepterad (förutom kanske Lily - tills hon valde James ). Man kan argumentera lite för detta höll på för Pettigrew också. Trots att han var en del av Marauders, var han lite hängare och även om de andra tre var väldigt kärleksfulla och inkluderande, om Pettigrew inte trodde att han var snusig, skulle ingenting göra det, det hade han gjort. Han gjorde inte Jag känner inte att han var en fullmedlem.
  • Slutligen, för att du var en troende: Några av Voldys anhängare var vänner med honom i skolan när han fortfarande var mer normal. Initialt hade de förmodligen bara några saker gemensamt - som att vara i Slytherin, som bara vill ha renblodar på Hogwarts osv. Det började probalby lite som Crabbe och Goyle förhållande med Draco Malfoy. De drogs till honom på grund av samma två skäl som nämns ovan och som naiva pojkar / tjej (Bellatrix?) Följde konsekvenserna av "mobbning" andra inte riktigt till dem. När Riddle blev Voldemort, var de redan del av cirkeln och stannade trots reserveringar och kanske vill lämna.
  • Ingen av dessa skäl är ett drag för mig, men det betyder inte att de inte är rita för andra.

        
    svaret ges 09.12.2013 01:51