Varför blev Rey en scavenger?

0

Under flashbacken i The Force Awakens ser vi delar av Reys förflutna, inklusive en scen där hon verkar säljas till att bli en scavenger. Finns det någon indikation hur eller varför detta hände?

Var det några tips om att det bara var olyckligt om det var planerat? Till exempel kan vi anta att hon var skyddad, liknande hur Luke bodde med sin moster och farbror?

En del av detta kan också omfattas av svar på den här frågan , men det verkar inte vara från och med än.

    
uppsättning gary 27.12.2015 19:25

1 svar

3

UPDATE

Ett WGA-skript bekräftade officiellt att Reys flashback visar att hon var kvar på Jakku med Unkar Plutt som är en kung av avskräckare.

A little girl. Rey as a child. She is sobbing, hysterical. Unkar Plutt's meaty hand holds her thin arm. She is on Jakku, watching a starship fly into the sky, abandoning her.
YOUNG GIRL
No, come back!

Om så är fallet, förmodligen började han henne på en scavenger-väg och "tittade" över henne genom att sakta svälta henne via mindre rationer.

Det finns INGEN nuvarande kanonindikationer (i åtminstone i filmen, Foster adult novelization, Visual Dictionary Rey-relaterade sidor) för att bekräfta eller neka det:

  • Hon var avsiktligt slotted till att vara en scavenger. Detta är dock ett logiskt resultat på en planet full av avskräckare.

  • Hon tittade över eller skyddad.

Det finns NÅGON grund att gissa att hon bodde någon annanstans före AT-AT, eftersom det bara inte räcker "repor på dagen" repor på sin väggkalender för att vara mer än ett par (2-5) år ( Källa: Jag gjorde faktiskt en räkningsberäkning från filmen ), och flahshback visar att hon är ~ 5 år gammal, cirka 15 år tidigare.

DISCLAIMER: Jag har ännu inte läst Rey-centrerad slips i YA-boken. Det kan finnas några ledtrådar där, men jag misstänker inte starkt, eftersom det här tydligt är lika nära hemligt som Lukas föräldraskap i episoderna IV och V för Disney.

    
svaret ges 27.12.2015 20:04