Om Tesseract är rymdstenen, betyder det att vapen som använder den kraften transporterar människor genom rymden?

10

Jag hade den här tanken när jag tittade runt och såg att Tesseract är en av oändlighetsteinerna, speciellt rymdstenen. Så kan de skapa portalen i Avengers . I Captain America: The First Avenger , när Red Skull använder Tesseract-baserade vapen och bränder dem hos människor, borde inte dessa människor resa genom rymden? Med samma logik borde inte Red Skull själv resa genom rymden?

    
uppsättning Tyler 12.11.2014 05:05

1 svar

16

Tesserakt är rymdstenen och möjliggör omedelbar transport till var som helst i rymden, förutsatt att man förstår hur det fungerar. Det är också en utmärkt strömkälla. Röda Skulls experiment med Tesseracten roterade kring sin väg att producera energi och gjorde det möjligt för honom att utveckla energifapen som utnyttjar liknande kraftgenerering. Det är dock inte detsamma som de andra speciella förmågor som Tesserakt har, som omedelbar resa. Det var därför som ingen av de vapen som HYDRA skapade baserat på Tesserakt hade liknande egenskaper.

Som en sido, emedan Red Skull försvinner i slutet av Captain America: The First Avenger , kan han, genom en portal som skapas av Tesseract, komma tillbaka på något framtida datum med förmågor som uppnåtts från den, eller från någon eller något (Thanos, kanske) i den andra änden av hans resa. Red Skull var ursprungligen tänkt att vara en av två antagonister i det ursprungliga utkastet till The Avengers , tills en nyskrivning gav Loki jobbet på egen hand.

    
svaret ges 12.11.2014 06:38