Adding ett flyg till ett redan bokat flyg

4

Jag bor i Montreal. Min destination är Madinah, Saudiarabien. Mina nuvarande flygningar är från Toronto till London, Storbritannien, Jeddah, Saudiarabien och äntligen till Madinah, Saudiarabien. Jag försöker nu lägga till ett flyg från Montreal till Toronto och även när jag återvänder hem. Jag skulle vilja veta om det är möjligt utan att göra några ändringar i min befintliga flygtider för avgående och anländer. Jag vill i princip bara lägga till Montreal till Toronto när jag avgår och Toronto till Montreal när jag återvänder. Också om du lägger till detta flyg är det möjligt att jag skulle vilja veta vad processen skulle vara för mitt bagage. Skulle jag behöva kontrollera dem till deras slutliga destination när jag anländer till Toronto, eller kan jag bara göra det när jag lämnar från Montreal direkt? Jag har också samma fråga om bagaget när jag återvänder.

    
uppsättning user13453 05.05.2014 00:30

1 svar

4

Svaren är ... beror på . Du måste prata med ditt resebyrå eller flygbolag.

I grund och botten kommer det att bero på den exakta biljettpriset du har bokat. Om det är något som helst (var som helst i Kanada) -UK- (var som helst i Saudiarabien), borde det vara möjligt att lägga till i flygningen, och om du har tur kan det till och med vara gratis - men ändringsavgifter kommer troligtvis att gälla.

Om det aktuella flygbolaget bara flyger till Toronto måste du flyga någon annan till Toronto-Montreal-benet. Detta kommer självklart att kosta pengar, plus du har nog den förändringsavgiften igen, så det kan vara billigare att bara köpa helt separata biljetter.

Om du ändrar dina biljetter för att inkludera flygningen, är dina anslutningar garanterade. På vägen till Saudiarabien kan du kolla dina väskor genom från Montreal hela vägen till Jeddah, där de ska gå igenom Saudis tull innan du fortsätter med Medina. På vägen tillbaka måste du ta dina väskor ut i Toronto för kanadensiska tullar och släpp dem sedan igen.

Om du köper en separat biljett, är dina anslutningar inte garanterade, vilket betyder att om ditt flyg till Toronto är sent, riskerar du att förlora hela Saudis-resan. Du måste också kontrollera dina väskor på Toronto båda sätten.

    
svaret ges 05.05.2014 01:26