Är det möjligt att göra "kaffe" med kakao? [stängd]

-5

Jag måste göra ett projekt för uni, och mitt ämne handlar om kakao, och jag behöver skapa en ny produkt med den, tror du det är möjligt eller inte?, snälla svara jag behöver lite hjälp haha.

    
uppsättning Wendy Elizondo Huitrón 14.02.2018 03:58

1 svar

2

Om du menar något som en filtrerad, vattenbaserad dryck (som mjölk och socker kan läggas till smak), varför försöker du inte?

Det finns inga livsmedelssäkerhetsproblem med att ta kakaopulver (jag hittar det i baksektionen, inte snabbmatssektionen i snabbköpet) och lägger till kokande vatten, inte heller med passering som blandas genom ett kaffefilter. Du har mitt ord som en slumpmässig person på Internet.

Testa resultatet. Du kanske vill experimentera med proportioner och blötläggningstider, och det kommer antagligen att vilja att mjölk och socker smakar som vad du känner igen. Då kan du läsa om lösligheten hos olika viktiga delar av choklad i vatten. Särskilt titta på vad som händer med fett i vatten. Smältpunkten för kakaofett kan vara av intresse, och du kanske vill visa effekten med ett enklare modellsystem.

    
svaret ges 14.02.2018 09:02