Vad hände under den vuxna scenen i "300: Rise of a Empire"?

2

Jag har sett den här filmen 300: Rise of a Empire igår kväll i teatrar i vårt land och få scener avlägsnades eftersom det har explicit innehåll. Jag är ivrig att veta vad som hände under scenen.

I mitten av filmen frågar Artemisia Themistokles för ett hemligt möte och försöker förföra honom och ber honom att gå med henne och Themistokles kysser henne som om han föll för sin charm och nästa scen vi visade var Artemisia skriker på Themistokles och säger något som

Artemisia : Get this filth out of my sight.

Min gissning, Themistokles låtsade att han blev förförd och efter att ha gjort vad han ville ha han kanske sagt till henne att han inte ville gå med henne så skrek hon på honom.

Kan någon posta hela konversationen som hänt under den scenen som svar? Jag skulle vilja veta vad som just hände.

    
uppsättning chaitanya89 11.03.2014 09:46

2 svar

4

För mer direkt sammanfatta vad du letar efter:

Artemisia invites Themistocles to her ship after he bests two of her generals in battle. The plan is to get him to join her so she can destroy Greece.

Themistocles agrees to board her ship. He boards her ship.

Artemisia tells Themistocles she knows he has no reinforcements coming in time for the next battle, and that she can keep throwing ships and resources at him for months on end. She offers to let Themistocles join her at her side.

They have sex. The dialog you're missing here is a lot of panting and screaming as the two throw one another around the room.

Themistocles refuses her offer.

Artemisia throws him off her ship.

Det finns bokstavligen ingen dialog du saknar som är nyckeln till diagrammet eller karaktärsutvecklingen. De har våldsam sex, och det är ganska mycket det. En kopia av manuset kommer sannolikt inte att vara tillgänglig, eftersom filmen är mindre än en vecka gammal på teatrar, men igen skulle det vara meningslöst.

Det viktigaste att komma ihåg med Artemisia är att hon förnekar helt grekerna . Hon hatar inte bara dem, hon vill att de utrotas från världen. Detta berodde på att hennes folk blev ransacked av grekerna i sin barndom, med att hon blivit fängslad och användes som barnsjuktslava i flera år tills hennes användbarhet för hennes fångare var tunn och de övergav henne och lämnade henne för döda på gatorna.

Men hon känner talang när hon ser det, och söker alltid ett lämpligt ögonblick.

Hon bjöd in Themistocles till sitt skepp i hopp om att förföra honom inte bara med sin kropp utan med potentialen för makten. Themistocles vet hur stark de persiska krafterna är och Artemsia försöker få det till ljuset ( "Jag kan kasta krafter på dig i flera månader ..." ) samtidigt som han erbjuder honom en plats vid hennes sida och alla makt han någonsin kunde drömma om. De två engagerar sig i sex, men när Themistocles avslutar och vägrar sitt erbjudande, och förnyar hennes löfte att utrota grekerna. Hon berättar att hon vaktar att "få den här saken ur min syn", för att hon ser alla greker som smuts och försöker att förolämpa honom för att ha nytta av henne.

Om Themistocles lät sitt vakt i värmen av passion, eller visste vad han gjorde i ett försök att hysa Artemisia är inte riktigt platsen för scenen. Vad är det, att Artemisia används av grekerna än en gång . Hon var hoppfull att locka honom till henne med all sin kunskap om de grekiska krafterna och den briljanta militära taktiken, men istället användes hon för sex, avvisades, och nu får ännu en grekare återvända till sitt folk och skryta om hur de använde henne . Themistocles kan ha försökt spela tankespel med henne i ett försök att slänga bort sin egen strategiska känsla, men igen var meningen att Artemisia får en sista gång och tror att Themistocles är döda i slutet av nästa strid, återvänder till Xerxes som tror att hon har vunnit, bara att bli dödad av Themistocles i en senare kamp.

    
svaret ges 12.03.2014 03:06
1

Jag har inte sett filmen och manuset har inte blivit tillgängligt online, men citat från Wikipedia-sidan :

Impressed with Themistocles' skills, Artemisia has him brought onto her ship, where they have sex. She offers him a place in her army, but he refuses, causing her to swear revenge.

Så effektivt förförde hon honom, han tillät henne, men han vägrade att gå med i sin armé vilket ledde till att hon slängte honom.

    
svaret ges 11.03.2014 10:06