Hidden city-bagage question-Intl ankomst till USA

1

Köpt en enkel väg från Sao Paulo till Bryssel på Delta med anslutningar i ATL och JFK. Rutt är GRU-ATL-JFK-BRU. Planen är att gå av i ATL eftersom denna biljett var signifikant billigare än en rak GRU-ATL biljett. Jag kommer behöva kolla en väska, men eftersom ATL är första porten, kommer jag att kunna reträtta och lämna flygplatsen, rätt?

Finns det något scenario att påsarna skulle gå direkt till JFK eller BRU?

Tack

    
uppsättning Jason 08.01.2019 18:02

1 svar

2

Om dina väskor misshandlas på första flygningen och på något sätt inte gör det på GRU-ATL-planet med dig, skulle de förmodligen sätta på senare flyg till BRU som standard. Eftersom Delta också flyger från São Paulo till JFK, Orlando och Detroit nonstop, är det möjligt att dina försenade väskor inte ens passerar genom ATL alls.

I det här scenariot kan du kanske övertyga Delta bagageagenterna för att leverera dina försenade väskor till ATL istället, men det kan innebära att Delta-agenten tillåter att du använder dolda städer biljettförsäljning. Jag är inte säker på att jag skulle vilja göra det, personligen; men du kan vara mindre konfliktavvikande och / eller reglerinriktad än jag är.

    
svaret ges 08.01.2019 18:24