Varför finns det ingen kämpa för att påbörja interpersonell kommission?

25

Det har alltid stört mig - När man inleder en interpersonell konversation i Star Trek är det vanligt att använda formuläret "[mitt namn] till [deras namn]" eventuellt omedelbart följt av en fråga. Även om jag inte kan göra det här, är jag säker på att vi har sett många instanser där den uppringda parten svarar omedelbart.

Under det att routingsystemet kommer att känna till ditt -namn, kommer det inte att känna till namnet på mottagaren tills du har slutat säga sitt namn i öppningsansökningen. Då och först då kan den hitta målet och öppna kommunikationen. Inte bara det, det måste då vidarebefordra ditt öppningsbevis så mottagaren vet vem som ringer dem. Och först efter att ha lyssnat på det kan de svara med "[deras namn] här kapten" eller somesuch ...

Det här skulle naturligtvis lösas om varje uttalande att öppna comms var en sändning till alla möjliga mottagare, men jag har inte sett något bevis för att det är fallet ...

Finns det några förklaringar till detta uppenbara kommunikationsmirakel?

    
uppsättning Marv Mills 28.04.2014 15:02

3 svar

26

TNGs tekniska manual behandlar just detta problem. Kort sagt, datorn AI är smart nog att rikta din kommunikation direkt till den person du adresserar. Så snart de bekräftar meddelandet (genom att svara eller knacka på knappen) är resten av konversationen realtid. Eventuell fördröjning visas antingen inte eller är helt enkelt för kort för att märkas.

Undantaget till detta skulle vara på borta uppdrag när kanalen är "öppen", i vilket fall tvåvägskommunikation verkar ske automatiskt ...

    
svaret ges 28.04.2014 20:35
18

Så här fungerar det:

  • Användarkranar combadge / panel etc.
  • Datorn spelar bekräftelsestone, börjar spela in.
  • Användaren säger "Picard till Riker"
    • datorn vet redan vem talaren är, känner igen "till" och har sannolikt mottagaren identifierad med den andra stavelsen.
    • datorn fortsätter inspelningen
  • Dator öppnar kanal till mottagare, spelar meddelandet.
  • Så snart mottagaren kranar sina märken eller mottar verbalt kommunikation, kommer resten av inspelningen igenom. Samtalet kommer att synkronisera sig ganska snabbt. Ingen av parterna vet (eller bryr sig) att det finns en fördröjning som motsvarar mottagarens svarstid.

Det här är inte mycket annorlunda än "Siri, berätta för min fru, jag kommer att vara 30 minuter sen", bara förbättrad med 3 århundraden av framsteg och en processor långt i förväg om vad vi har nu.

Eventuella irriterande förseningar redigeras i efterproduktionen. Det är fortfarande TV, trots allt.

    
svaret ges 28.04.2014 16:12
2

Jag är ganska säker på att Comm-märket är knutet till systemet Universal Translator / s.

Universal Translator arbetar genom att skanna kommunikatörens hjärna och kartlägga vanliga begrepp i hjärnan till ett ord för ett liknande koncept som mottagaren kan förstå. Det här systemet fungerar utan att det kan uppfattas en fördröjning.

Jag antar att när Comm-märket tappas kopplas det sin universella översättare till skeppets kommunikationsnätverk. När Riker bestämmer sig för att kalla Picard är ordet strukturen i hans sinne, då måste han räkna ut hur man flyttar hans mun, lungor och vokalband. Den universella översättaren har den tiden att hitta ett liknande ord till den engelska som Riker vill använda till ett ord på Picards språk. Medan Comm-systemet har den tiden för att göra anslutningen. Så det meddelande som de skickar sänds innan det lämnar munnen.

    
svaret ges 23.01.2016 05:39