Finns det programvara som kan hjälpa till med att bygga ett karaktärsporträtt? [stängd]

Tänk på något som MMORPG-spelen använder för att bygga tecken ... finns det något som är tillgängligt utanför ett MMORPG-spel?

    
uppsättning mattruma 20.08.2011 19:55

9 svar


HeroMachine är en snabb och smutsig full-pose karaktärsskapare som jag Har framgångsrikt använt sig för att representera en hel fest med fantasikonster och en mängd humanoida monster. Den fasta basposen gör att en HeroMachine-karaktär omedelbart kan identifieras, men olika funktioner och tillbehör gör det överraskande flexibelt.

    
svaret ges 20.08.2011 20:55

Egentligen kan du överväga att använda några av de datorspelverktyg som du nämner. Ända sedan Eve Online släpptes (eventuellt ännu tidigare) har 3D-karaktärsskapande i datorspel blivit otroligt avancerad. Kolla in de mest populära dator-RPG-erna under de senaste åren och du kommer förmodligen att hitta flera verktyg som låter dig skapa väldigt anpassningsbara porträtt.

Om du inte vill prenumerera på en MMORPG, kom ihåg att flera singelspelare erbjuder dessa verktyg också. Dragon Age är lämplig för fantasyporträtt medan Mass Effect ska fungera bra för science fiction och moderna inställningar. Observera att båda dessa spel har följder, så jag antar att de senare spelen har de flesta funktionerna i den avdelningen.

Att ta en skärmdump av ett dataspel är inte alltid så enkelt att trycka på Print Screen . Därför finns flera dedikerade applikationer tillgängliga, som Fraps .

Slutligen, glöm inte att du också kan ta skärmdumpar av din karaktär i spelet, vilket ger honom en lämplig bakgrund och lite utrustning att starta.

    
svaret ges 21.08.2011 11:29

Kampanj Cartographer har ett tillägg för att göra just det: Character Artist Pro

Jag använder CC2 och CC3. Älska dem. Önskar att det fanns en riktig Mac-version ... men den går under WINE på Mac, Unix, Posix och Linux, och native på XP eller senare.

Men jag har inte personligen använt CA Pro ... men en av mina spelare gjorde det, och det gav stor effekt.

    
svaret ges 21.08.2011 12:39

Spel i ansikten för datorspel drivs av program som FaceGen Det faller ganska kort om en full fantasy teckengenerator i sin egen rätt, men det är mycket roligt av andra skäl. Den fria versionen är ganska användbar för att utforska ansiktsformer, eller se vad du kan se ut som en annan ras eller kön. Jag tror att det finns något liknande inbyggt i Poser , vilket är som grafikartisterna använder för att generera fantasy konstverk, men som kräver en stor insats för att lära sig och generera användbara resultat från. Liksom Poser, men gratis programvara som du köper förbyggt 3D-innehåll för, är DAZ Studio

Innehållsvarning: Jag har länkat till ooffentliga bilder som relaterar till OP, men det finns mycket nakenhet i Poser och DAZ artist communities.

    
svaret ges 01.02.2014 16:24

Förutom vad @Jakob föreslog i en kommentar till frågan (varför inte ett svar? :)) kan du också kolla in karaktärsskaparen av The Sims 3 också. Jag antar att du måste ta skärmdumpar här också, men det möjliggör inte bara ansiktsbyggnadskonfiguration, utan också för ganska finjusterad "kroppsdefinition" också. (Då kanske Photoshop resultatet lite för att passa din spelvärld.)

    
svaret ges 21.08.2011 09:52

Om SIM-kortet inte är som du vill kan du försöka Second Life. Ytterligare fördelar skulle vara att du kunde mögla omgivningen . Jag antar att det beror på din synvinkel om du använder SL för att få din karaktär att bli tillgänglig utanför ett MMORPG-spel (jag har aldrig ansett SL en MMORPG), men om det gör jag sätter jag in de nixes SIMs.

    
svaret ges 25.08.2011 04:31

Du kan försöka Ultimate Flash Face . Det är ett gratis, onlineverktyg för att göra stilbilder av kompositskiss.

Självklart gäller detta mänskliga tecken, men det är mer "sketchy" än "cartoonish".

    
svaret ges 25.08.2011 21:34

Lägga till i listan med förslag om att bara använda ett spelets karaktärsbyggnadsverktyg, jag har faktiskt använt skärmdumpar från Morrowind och Oblivion för karaktärsporträtt tidigare och (beroende på genre) Skyrim och Fallout 3 skulle också fungera ganska väl.

De viktigaste fördelarna med dessa spel över en MMO och några av de andra förslagen är att äldre Scrolls och Fallout 3-seriens spel har stora, aktiva modding communities med ett ton av grafiska mods tillgängliga, så du är inte begränsad till att bara använda teckentyper, utrustning eller platser som ingår i spelet av utgivaren.

    
svaret ges 29.01.2014 13:07

Jag har använt ansikten från tecken jag har gjort på den ursprungliga Dragon Age för tecken; du kan få ganska mycket variation i dem.

Det är en RPG snarare än en MMORPG.

(Obs! för scifi-spel jag har använt EVE för ansikten, men det är en MMORPG)

    
svaret ges 05.02.2014 09:59