Varför är min granatäpplefrön vit?

16

Jag sådd bara en granatäpple, och i stället för röda / djupa rosa frön är fröna blekrosa / vita. Vad betyder det här? Är de okej att äta?

    
uppsättning clueless 16.09.2012 10:29

8 svar

14

Några granatäpple sorter producera rosa eller vita frön så att dina låter helt normala. Jag har haft vita frön och de är lika läckra som de röda. Gå till det.

    
svaret ges 17.09.2012 22:38
4

Mitt träd har alltid gjort mycket fina röda frön. Men de senaste åren har de blivit ljusare. Nu är de klara vita eller svagt rosa.

Det har varit väldigt varmt de senaste månaderna, och träden löper längre. Jag tycker att klimatet är huvudfaktorn. Som med personen från AZ verkar de bli rädda när bladen faller från chillen.

Tyvärr är fåglarna och andra varelser välutbildade att komma till trädet vid denna tid och fest.

De är smakrika men inte vackra och inte som tårta.

    
svaret ges 09.11.2015 16:52
2

Jag öppnade just en upp från trädet i min trädgård. Jag var ledsen när jag hittade vita frön på insidan. Jag var under intrycket frön var röda. Trädet var här när jag rörde mig här, så denna frukt är en ny upplevelse för mig. Jag smakade de vita frön och blev förvånad över den söta smaken. Inte smaka i smak alls, det var vad jag förväntade mig från google-sökningen jag gjorde. Bara en av granatäpplen på trädet var delad öppen så jag tänker att jag kommer att titta noga och ge dem en smidge längre, det är september och från det jag läser oktober är en bra månad för frukten.

    
svaret ges 15.09.2016 20:36
1

Det är uppenbarligen en annan sort av granatäpple. De är bra, men smakar sötare än de djupa röda fröna, som har en bra tärtsmak.

    
svaret ges 03.01.2013 15:53
1

Fick granatäpple med blekrosa / vitfrö. Jag blev förvånad när jag först öppnade den för att jag alltid har fått mörkröda frövarianter. Jag trodde jag fick en dålig frukt. Efter att jag smakat det, smakar de blekrosa / vita fröna sötare och det är mindre tårta än den draka röda variteten. Det är också mer saftigt. Jag ÄLSKADE DET !!

    
svaret ges 17.01.2015 15:29
0

Jag är ali agricultur ellit från Iran som du vet granatäpple är från Iran originaly. Vi hade samma problem i frön från Iran och min granatäpple var blekrosa och vita och en del av dess är svarta Jag tror att orsaken till detta problem var blandning av befruktning och sol direkt radation och clima alter men i iran vi använde biostimulant som megafol från valagro co under tillväxten och använd stor gödningsmedel behandling för att öka kvaliteten fingrar korsade

    
svaret ges 08.11.2016 07:20
-1

Det är normalt det är den färgen Blekrosa vit ... beror på vilken plats på granatäpplen som fröet är från ... de är helt fina att äta, du behöver bara veta att de är en annan typ av granatäpple.

    
svaret ges 10.11.2013 03:38
-1

det beror på hur mycket fältet är rik på mineraler som järn. du vet att järnmängden ökar i fältet du har ett mer rött elementobjekt du har och granatorns frukt är inget undantag.

    
svaret ges 24.02.2018 21:50