Varför säger Betty Tanager till sin man att hon inte vill vänta på tjänstgöring?

2

I filmen Birds of America, varför Betty Tanager (spelad av Lauren Graham) berätta för sin man att hon inte vill vänta på tjänstgöring?

    
uppsättning Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2 07.06.2014 06:58

2 svar

2

Jag anser att Tenure Conundrum inte kan lösas i bara en mening. Vi måste först dyka djupare in i dessa 2 fiktiva tecken. Tänk på deras förhållande, till exempel: De är angelägna om att svara på varandras behov vid hatten, som om de är 2 delar av samma helhet, men kanske inte kan lyssna på dem runt dem och hjälpa dem. Varför skulle en av dessa 2 fiktiva karaktärer - eller ens båda - vilja ha en permanent position i en gemensam organisation som trivs på delad kunskap och solidaritet? Skulle inte deras diskriminerande idiosyncrasies i slutändan uppskattas någon annanstans?

    
svaret ges 07.06.2014 08:44
0

Hon säger att hon inte bryr sig om tjänsten, hon vill bara starta en familj, och hon är oroad över att om hon fortsätter vänta kanske hon inte kan bli gravid.

    
svaret ges 07.06.2014 07:01
Senaste kommentarerna

När det nya skolåret börjar för Reed, förvånas Tripp av en komplex dialog som finns mellan deras arbete, Reeds ras och Simonyis personliga lycka i ett område där kvinnors underrepresentation för utbildning och talanger lämnar dem undrar vad deras bidrag till kunskap och kultur egentligen är. Tripp, som vet mycket mer om Reed än, säger, Grant Morrison, undrar om Reed måste börja integrera sin historia - som i sammanhang är problematisk. De frågar om han skulle ha åkt till Harvard för att delta i vad... Läs mer