Hur kan jag använda flygallianswebbplatser för att boka multipartflyg? [duplicera]

-3

Jag försöker slänga ut dessa tragiska system som är designade i helvete vet när. Jag lyckades spika det förra året, men i år verkar Lufthansa döda det. Låt mig förklara.

Jag måste få ganska mycket över hela världen från Litauen till Nya Zeeland. Förra året lyckades jag boka detta i en klump via Lufthansa med 1 veckors layover i Singapore och månader senare med en vecka lång layover i Tokyo (båda benen stoppar i Frankfurt).

I år försöker jag replikera något liknande men sluta i Malaysia, Bangkok eller Singapore, men ser ut som Lufthansa-webbplatsanspråk The selected route cannot be booked online or is not served by Lufthansa. Även om du bokar flyg direkt från Vilnius till Auckland fungerar (men självklart vill jag inte ha en 33 timmar lång resa utan paus ).

Bokning via Thai Airways webbplats kan nästan fungera, men då känner de inte ens Vilnius som en stad. Bokning från Air New Zealand tillåter inte att starta din flertalsresa från Europa. Epic fail.

Jag har försökt använda dessa hemska, hemska världsomspännande sidor från båda allianser som verkar vara brutna (skulle aldrig slutföra resan). Webbplatser som Skyscanner eller Kajak föreslår att flyga via Ryssland (lol).

Finns det en webbplats jag saknar, kanske något mer avancerat allianssökverktyg? Snälla hjälp mig tackla detta problem. Jag vill inte betala tusentals dollar för vad som är värt omkring € 1,5k.

Redigera : David bad om mer information varför jag tycker att webbplatser är hemska. Tja, för det första tillåter ingen av dem att söka faktiska multipartflygningar. En världsrunda världen verktyg låter dig bara flyga en riktning (bokstavligen runt om i världen! Haha, du får det killar!). Star Alliance fungerar inte ens utan Flash-spelare. I år 2015 använder trillions dollarverksamhet webb teknik som är årtionde gammal (resten ser ut som att den bygger på IBMs WebSphere, så det finns ytterligare några hundra miljoner utgifter).

    
uppsättning Dzh 21.09.2015 10:51

1 svar

2

Jag är inte helt säker på vad din fråga är, men jag tror att svaret är att du behöver använda en arsenal av verktyg, särskilt länk (men observera att inget verktyg är omfattande på grund av den stora komplexiteten i flera stadstrafik). Jag har också hittat Google Flights, och ExpertFlyer ($ 100 / år) är avgörande för att jag ska kunna utvärdera ruttregleringsregler och bokningsöverstyrningstabeller, vilket Matrix inte avslöjar. Du måste också skaffa lite "känsla" eller jag borde säga en ordentlig förståelse av hur priserna faktiskt fungerar

Om du är en oneworld-fan, är AA.com ganska bra på att boka kodandelar och prime-koder på sina partners (jag sitter på en BA-numrerad flygning bokad på AA 001-numrerad biljettförsäljning just nu väntar bara på avresa Bergen!). Delta.com brukade vara bra för intraeuropeiska sektorer på Air France / KLM eftersom du kunde få en identisk resväg (även utan Delta-flyg) minus American Express-avgiften. Jag antar därför att den kan hantera flertalsresor åtminstone mellan Europa och Amerika.

När jag har en färdväg är jag nöjd med på matrisen, om jag inte kan ställa upp mig själv på BA.com eller AA.com, brukar jag ringa BA och be dem att boka det via telefon, eller jag ska skriva ut ut och släpp det på biljettbordet nästa gång jag är på en flygplats. (Egentligen har jag också kontakt med BA som kommer att sätta upp resplaner för mig via e-post, men jag är inte villig att dela vem han är offentligt.) Men min sak är att för att göra någonting komplicerat måste du prata med en person.

Varje operatörs (och resebyråernas) webbplatser är extremt begränsade för vad de ska sälja dig.

länk fungerar faktiskt ganska bra förutsatt att du känner till reglerna för oneworld explorer-priset (vilket är ett enormt ämne).

Observera att runt om i världen priserna fortsätter att prissättas för hand av dedikerad kontorspersonal och därför kommer du, med undantag för de speciala alliansverktygen (som endast ger en uppskattning) inte att se RTW tar priser på bokningswebbplatser. Jag är medveten om att Amadeus vill ha full automatisk prissättning till RTW-priser mycket snart.

    
svaret ges 21.09.2015 11:42