Varför tycker John Ruth inte om kaffet? [duplicera]

2

När John Ruth går in i hytten i The Hateful Eight försöker han kaffet, han reagerar, spolar omedelbart kaffet och slänger det på golvet och klagar över hur hemskt det är.

Jag är inte säker på den här scenen, jag vet att det var Minnie som gjorde kaffet. Enligt fyrahäst Judy , ska Minnie's kaffe vara ganska bra.

För posten har jag sett: Hur började kaffet i början hemskt? Men jag är under Intrycket att vi känner Minnie gjorde kaffet.

Varför gillar John Ruth inte kaffet så mycket även om det ska vara bra?

EDIT: Min fråga är annorlunda, varför John Ruth inte gillar kaffet och klagar på det i början scenerna? Som en användare tog upp ... kan det vara en korsreferens till en annan film (inte nämnd på den andra tråden). Jag börjar tänka att det är möjligt att ett svar kan ges med några bevis för att stödja detta.

    
uppsättning Snoop 25.04.2018 13:22

1 svar

2

Efter att ha tittat på filmen ett tag tillbaka, är jag inte frisk på exakt hur kaffet presenterades, så jag antar att det inte fanns någon ytterligare information baserat på svaret i frågan du länkade:

There's nothing explicitly stated about the coffee in the movie.

Detta verkar motsäga vad du säger här:

But I am under the impression that we know Minnie made the coffee.

Vad baserar du det på? Om det inte uttryckligen nämndes på något sätt, är det inte säkert att veta.

I universum:

Men du kan titta på det med Occam's rakhyvel:

Why does John Ruth dislike the coffee?

Eftersom kaffet är olämpligt (dåligt).

Det är den enklaste förklaringen. Kaffet har introducerats, vi vet ingenting om kaffet, hur det gjordes, inte nu, inte senare i en speciell uppenbarelse. Allt vi vet är att John Ruth inte tyckte om det. Det verkar ganska enkelt att då dra slutsatsen att kaffet är dåligt.

Utanför universum:

Som det länkade svaret föreslår, kan det vara en förskuggning att det är något som är felaktigt. Ja, Minnies kaffe borde vara bra. Tydligen är det inte ... hur kommer det?

    
svaret ges 25.04.2018 13:51