Can Jag använder min kusinbrors finansiella detaljer som mitt stöd för finansiering för Schengen-turistvisum?

1

Jag ansöker om ett Schengen-turistvisum (Tysklands hamn). att vara ensam innehavare för de senaste 4 åren är mitt kontoutdrag inte så bra. Jag kan föra min kusinbror in i bilden för att stödja min ekonomi, med hjälp av en affidavit för resan. Han är en amerikansk medborgare med god ekonomi. Kommer det att fungera?

    
uppsättning Cross Rajan 17.07.2017 05:14

1 svar

3

Om din kusin är bosatt i Tyskland, kan han underteckna en formell Verpflichtungserklärung (ett löfte att ersätta den tyska staten för eventuella kostnader om du överstiger). Det kommer att hjälpa till. Annars kan det göra mer dåligt än bra.

Tyskland vill låta äkta turister i och för att hålla illegala invandrare ute. De flesta äkta turister har tydliga finanser och stabila jobb att återvända till. Tydligheten för varifrån pengarna kommer är lika viktigt som beloppet.

  • Om din kusin ger dig ett lån, eller bara lovar att ge dig pengar om du stöter på problem senare, så ser det dåligt ut. Många illegala invandrare betalar allt de äger till människohandel och går i skuld.
  • Om du har fått en gåva, t.ex. för en födelsedag, och att pengarna är din att spendera som du vill, då kan det vara rimligt att spendera på en semester. Det ser fortfarande inte så gott ut som om du hade tjänat det själv.
svaret ges 17.07.2017 06:38