How köper jag biljetter till Night Riviera-sovrummet?

6

Hur köper jag biljetter till Night Riviera sovande fack? jag har redan min tågbiljett. Jag skulle vilja köpa online när jag bor i USA.

    
uppsättning e hollyoak 26.06.2018 23:12

2 svar

5

Enligt länk kan bokningarna köpas på länk och för hämtning vid stationen när du reser.

Man in Seat 61 säger att GWR inte accepterar utländska kort, men jag hade inga problem att köpa en Advance-biljett via deras hemsida med ett danskt Visa-kort tidigare i månaden. Det kan bero på att kortet var minst europeiskt, eller info om seat61 kan vara föråldrad. De krävde "Verified By Visa" -tillstånd.

Olyckligtvis säger manen på plats 61:

You cannot book berth supplements to go with existing tickets or BritRail passes other than in person at stations.

och faktiskt kan jag inte få www.gwr.com att göra en bokning för bara hytttillskottet när jag försöker. Liknande erfarenhet på thetrainline.com. Du kan försöka ringa GWR direkt på +44 345 7000 125 och hoppas att detta också är föråldrad information, men jag skulle inte vara optimistisk.

    
svaret ges 26.06.2018 23:45
2

Om du redan har en tågbiljett och bara vill ha ett kajtillägg, måste du ringa GWR jag är rädd. Såvitt jag är medveten finns det inget annat sätt att köpa dessa från utlandet till Night Riviera (Caledonian Sleeper-webbplatsen säljer dem nu, men bara för de skotska sveparna, inte den korniska).

Ring dem på +44 345 7000 125, och berätta för dem att du redan har en biljett och vill köpa ett kajtillägg. Jag tror att du borde kunna göra det via telefon, åtminstone om du lyckas komma igenom de rätta människorna.

Om det inte fungerar för dig, är ditt enda andra alternativ att försöka köpa en på en station så tidigt som möjligt när du anländer till landet. Om du tror att du inte reser i en upptagen period kan detta vara möjligt. annars kan tåget säljas ut. I vilket fall som helst är det riskabelt av denna anledning. Jag finner också att vissa biljettkontor är bättre än andra för att veta hur man säljer dessa!

    
svaret ges 27.06.2018 13:18