Gratis biljetter till ’kvällshowen med Jimmy Fallon’

Det är lätt att begära gratisbiljetter till The Tonight Show med Jimmy Fallon i huvudrollen. Den svåra delen är att få biljetterna. Men om du verkligen vill vara med i Fallons levande studiopublik är det definitivt värt ansträngningen.

Ännu bättre, om du är Fallon-fan, finns det sätt att interagera med värden och showen som går utöver att få biljetter till en officiell inspelning, inklusive biljetter till monologrepetitionen.

Dessutom är showen värd för två vanliga tävlingar - Biljetter kl 12 torsdagar och Fallon-biljett fredagar. Båda sker via sociala medier, så se till att du följer showen på Twitter på @FallonTonight.

Redo att få dina Tonight Show-biljetter? Vi gör det!

hur man får biljetter till kvällsshowen med Jimmy Fallon

 1. Du kan få gratisbiljetter på två sätt. Antingen begära biljetter online på The Tonight Show: s officiella biljettplats, via 1iota, eller försök att få standby-biljetter dagen för showen. Observera att du måste registrera dig för ett 1iota-konto för att begära biljetter online.
 2. Biljetter släpps en månad i taget. Följ @FallonTix på Twitter för att se när biljettbokningsfönstret öppnas för varje månad. Det är då du kan begära biljetter till nästa tillgängliga showmånad.
 3. När det är tillgängligt - och om tillgängligt (de går som hotcakes) - välj det datum du vill se showen via onlinekalendern. Om biljetter finns tillgängliga kommer du att bli ombedd att registrera dig för biljetter. Om inte kommer du att informeras om att biljetter är UTSÅLD.
 4. Fyll i onlineformuläret och kryssa i rutan för att acceptera showens villkor.
 5. Du kan begära upp till fyra biljetter, men antalet platser är begränsat.
 6. Alla gäster måste vara 16 år eller äldre och du har med dig ett foto-ID med födelsedatum. Barn under 16 år kommer inte att tas in, även om de är hos en förälder.
 7. Den som reserverar biljetterna måste närvara vid tejpningen. Biljetter släpps endast till den person som bokat. (Så du kan inte skicka dina föräldrar eller dina svärföräldrar utan att också gå.)
 8. Om du har tur kan du försöka gå i beredskap. Ett begränsat antal biljetter finns tillgängliga varje dag på bandet. Anländer före klockan 9 och raderar dig nära torget på 49th Street och tvärs över gatan från The Today Show-studion. Biljetterna är en per person och går enligt principen först till kvarn. Åh, och du kan inte hålla någons plats i linje. Försök inte ens det.

hur får man monologövningsbiljetter:

 1. Följ samma steg som du skulle begära Tonight Show-biljetter. Monologrepetitionen är en mindre publik som ser Fallon testa monologskämt och ibland skisser. Det är inte en fullständig inspelning av showen.
 2. Välj Monologue Repetition biljetter när du uppmanas att göra det.
 3. När du ansöker kommer du till en väntelista. Om du är vald att ta emot biljetter kommer du att meddelas av showen. Detta är vanligtvis två veckor före monologövningen.

gratis ikväll visar biljettips

 1. Du måste vara 16 år eller äldre för att delta. Och du måste ta med fotolegitimation för att bli antagen med födelsedatum.
 2. Ingen med kameror, bagage, ryggsäckar eller stora shoppingkassar kommer att tas upp till showen.
 3. Biljetter kan inte överföras och får inte säljas eller auktioneras.
 4. Publiken är ofta överbokade. Inträde garanteras inte, även om du har en biljett.
 5. Klädkod: "smart casual." Rengör med andra ord snyggt och bära dina snygga jeans och pikétröja.

biljetter kl 12 torsdagar och fallbiljett fredagar

Det finns två andra sätt att försöka få VIP-biljetter till showen. Varje vecka är programmet värd för två tävlingar: Biljetter kl 12 torsdagar och Fallon biljett fredagar. Båda sker via sociala medier, så se till att följa @FallonTonight.

 1. Biljetter kl 12. Runt kl. XNUMX twitterar The Tonight Show platsen för en av sina praktikanter. Den första personen som hittar praktikanten får två gratis VIP-biljetter.
 2. Fallon-biljett fredag. På de flesta fredagar kommer showen att twittra hashtaggen #FallonTicketFriday med en triviafråga. Svara på frågan, inklusive hashtaggen, och du kan vinna två VIP-biljetter till en show nästa vecka.