Kan jag använda ett flygplatsmeditationsrum som läsrum?

5

Många flygplatser har nu flyttat flygkapeller för att vara multi- tro, eller till och med ingen tros meditation rum.

Vet någon reglerna för dessa? Kan jag bara sitta tyst i ett hörn och läsa en bok? Det borde inte störa någon som mediterar, hoppas jag.

Jag skulle inte vilja driva det genom att leka med en telefon eller äta eller brukar använda den som ett loungeområde, men skulle läsning vara acceptabelt? Skulle det betyda vad jag läser?

Det här kanske låter opinionsbaserat, eller reglerna kan variera med flygplatsen, så jag skulle vilja svara från någon som någonsin gjort det eller frågade tjänstemän om att göra det.

    
uppsättning Mawg 10.01.2018 13:08

1 svar

4

Det verkar bero på exakt vilken typ av "airport chapel" du kör över eftersom det råkar vara några olika typer: länk

Om det är som du hänvisade till mer av ett mellanstatligt utrymme, skulle jag absolut säga.

Det verkar också vara några mer dedikerade områden på olika nav. Det skulle till exempel inte vara så lämpligt att få Kindle mysig vid den katolska massan eller judiska eller muslimska bönjänster.

Du borde inte vara orolig för att inte meditera. Särskilt i de mellanliggande kapellerna, förväntar jag mig att du stöter på alla sorters människor och ibland ingen alls. Det kan lätt vara en familj som tar nattvardsgång, eller ungdomar tillber, människor kan samlas för att sörja, eller ens för att komma bort från skrikande flygplatsbarn. Det finns verkligen ingen berättelse.

Jag antar att de är mycket som kapellerna på sjukhus, bara inte riktigt som dyster.

    
svaret ges 25.01.2018 11:32