Vilket slags lågt tryck orsakar onormala varvtal?

2

Jag undrade vilken typ av lågtrycksindikering som orsakar onormala variationer i RPM hos en Lockheed L188 Electra. Jag fick veta att en av motorerna presenterade lågtrycksavläsningar vid vissa rotationer. Skulle det vara låg motoroljetryck? Jag har läst Electra manualen och endast såg indikation på lågt tryck för antingen hydraulik eller motorolja. Ringet av lågt tryck gjordes ursprungligen av FE, vilket får mig att tro att det borde vara något som skulle visa någonstans i flygstationen. Tack

I denna länk var de enda relevanta lågtrycksindikationerna som jag fann var motorolja och hydraulik. länk . Förmodligen skulle allt vara där, även om jag senare fick höra att det också kunde referera till mångfaldigt tryck.

Här, länk , på sidan 30, fig. 24, finns en bild av flygstationen. Jag hade ursprungligen bara sett de fyra lamporna som indikerar lågt motoroljetryck (övre vänstra hörnet, listat som en del av "Ess Ac Inst Bus"), men efter närmare granskning hittade jag också andra saker i samband med tryck också. Kanske var jag partisk eftersom de första dokumenten jag läste endast nämnda hydraulik och motorolja.

Så jag antar att min fråga borde vara: Vilken typ av lågt tryck är orsaken till (eller orsakas av - kaptenen var inte så tydlig), onormala RPM-mätningar. Tack så mycket

Ps: Jag försökte ladda upp flygstationsbilden här, men lyckades inte. Det var ledsen att det var för stort. Mina ursäkter.

    
uppsättning Electra 20.08.2017 07:55

0 svar