Now det är anarkiens söner över ... Vad händer med den hemlösa damen?

5

Det har varit buggning mig i flera år. Hon verkade vara en slags samvete karaktär, och en vän ansåg att hon sannolikt var en dödsmördare (märka att kragen äter brödet hon höll tidigare när Jacks blod strömmar mot det?), Men har det varit något solidt svar från Kurt Sutter eller andra författare på den? Vid en tidpunkt i showen hade hon en dotter som kastade en sten genom fönstret på deras glassaffär, men då försvann den karaktären bara.

    
uppsättning Johnny Bones 10.12.2014 16:30

1 svar

7

Den hemlösa kvinnan var Emily Putner och hon dödades i en olycka som berodde på John Tellers kollision med halvbilen. Hennes dotter (som kastade klippan på glassaffären) är Brooke. Brooke försvann inte, hon och Jax gjorde fred och hon blev en barnvakt för Abel och Thomas och hade ett förhållande till Rat.

Så vad kan sägas om Emily är att hon var ett spök eller en ande av något slag. Om hon var en skyddsängel, en dödsängel eller bara en ande som inte kunde gå vidare (etc.) är den delen Kurt Sutter alltid varit vag om.

Min tolkning är att Jax alltid har begravts under det förflutna - han avgav sin far och hans handlingar kom ut det. Jag tror att Emily var visuell påminnelse om det förflutna.

    
svaret ges 10.12.2014 20:45