Behöver jag vattenskydd över kakelmynt i mitt badkar?

5

En hantverkare föreslog att jag kanske skulle behöva regelbundet applicera vattentätningsmedel på kakel och injekteringsbruk på kakelväggen på mitt badkar. Är han rätt?

Om så är fallet, vad är ett bra tätningsmedel att använda, hur är det bäst tillämpat, och hur ofta ska jag tillämpa det igen? (Det har antagligen varit 15 år sedan den tidigare ägaren raffinerade detta badrum och sätta i en kakelmur, så förmodligen varit 15 år sedan någon tätning gjordes.)

    
uppsättning Justin Grant 27.07.2012 21:43

2 svar

3
Efter en bra rengöring, (Tris-odiumfosfat och en stel borste) applicera generisk möbler citronolja. Torka bort överskott. Jag har satt kakel i flera år och det här gör underverk.

    
svaret ges 29.07.2012 02:56
0

Det korta svaret på den här frågan är ja. Det gör aldrig ont för att få sealer på din injektionsmassa. Speciellt i våta områden. Jag har dock aldrig använt citronolja. En bra vattenbaserad försegling gör vanligtvis tricket. Kontrollera den specifika förseglaren du köper för att se hur ofta du behöver använda den igen. Det varierar från tillverkare och kvaliteten på förseglingsmaskinen som används.

    
svaret ges 26.02.2013 08:03